Connect with us

VOLEI

Adriano Lamb: “Chiar am vorbit despre o posibilă înţelegere cu conducerea Rematului”

Că tot veni vorba despre un alt ridicător, conducerea echipei Remat Zalău a întocmit o listă cu posibililele variante. Una dintre ele este nimeni altul decât brazilianul Adriano Lamb, care a fost o piesă exponenţială în sezonul 2009 – 2010, atunci când titlul a revenit la Zalău după o pauză de mai bine de un deceniu.

“Avem mai multe variante pentru postul de ridicător, iar pe listă este trecut şi Adriano Lamb. Jucătorii care au evoluat pentru echipa zălăuană şi-ar dori să revină, fapt ce denotă profesionalismul clubului nostru. La început, voleibaliştii străini veneau cu neîncredere la Remat, dar după ce au văzut condiţiile care li se oferă şi seriozitatea cu care sunt trataţi, acum vin cu mare încredere”, a precizat Ciupe.

Până şi voleibalistul brazilian a confirmat interesul Rematului şi ne-a mărturisit că s-ar întoarce cu mare drag la Zalău, unde chiar ajunsese să se acomodeze, ajutat, bineînţeles, de colegii săi români. “Am vorbit cu domnii din conducerea Rematului. Am un mare respect pentru club şi pentru oraş şi oricând voi fi pregătit să discut despre un contract. Chiar am vorbit despre o posibilă înţelegere. Le urez cele mai bune gânduri tuturor suporterilor echipei Remat Zalău”, ne-a declarat în exclusivitate voleibalistul brazilian.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI