Connect with us

VOLEI

Un alt internaţional în curtea Rematului! GALERIE FOTO

Conducerea campioanei Remat Zalău a mai dat o lovitură în această campanie de transferuri, asigurându-şi serviciile “centrului” de naţională, Fabian Birău

Deşi sezonul 2011 – 2012 va începe abia pe data de 1 octombrie, iar “fereastra” de transferuri se va închide pe 30 septembrie, conducerea campioanei Remat Zalău este extrem de activă. Maghiarul Nagy Peter a fost convins să îmbrace şi sezonul viitor tricoul Rematului, a fost stabilit şi antrenorul care va avea grijă de destinele campioanei României în campionatului viitor – polonezul Mariusz Sordyl, iar în cursul zilei de azi a mai fost bifat un transfer. Este vorba despre internaţionalul Laurenţiu Fabian Birău.

 

“Centrul” care măsoară 2 metri şi cântăreşte 98 de kilograme, a petrecut 5 ani în puternicul campionat al Franţei, la echipe precum Avignon Volley-Ball (2005 – 2008) şi Volley-Ball Nice (2008 – 2011), iar în campionatul intern a evoluat pentru Petrom Ploieşti în sezonul 2004 – 2005, a semnat un contract pe un an. Voleibalistul care la finalul săptămânii trecute a împlinit 30 de ani, este unul dintre cei mai constanţi voleibalişti ai naţionalei României din ultimele meciuri din cadrul Ligii Europene. Remat Zalău nu a fost singurul club care s-a interesat de serviciile voleibalistului născut în localitatea Oţelul Roşu (Caras Serevin), ci şi CVM Tomis Constanţa a dorit să obţină semnătura lui Birău.

 

In tratative s-au iniţiat şi două grupări franceze şi una italiană, însă din liga secundă. "n cele din urmă, Laurenţiu Fabian Birău a ales campioana României. “Am vorbit cu jucătorul şi ne-am înţeles asupra detaliilor contractuale. Contractul este ca şi semnat. Birău este un jucător foarte bun, care va aduce cu siguranţă un plus echipei”, ne-a mărturisit Liviu Ciupe, preşedintele campioanei României, Remat Zalău.

Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. cineva

    15 June 2011 at 15:13

    Bravo domnilor ! Vedeti ca se poate? Bafta in noul sezon competitional.

  2. marius

    15 June 2011 at 16:04

    super transfer…unul dintre cei mai buni centrii…bafta Birau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI