Connect with us

VOLEI

Ridicătorul Andrei Stoian şi-a prelungit contractul cu Remat Zalău

În această perioadă, conducerea campioanei Remat Zalău nu se interesează doar de aducerea unor jucători noi, ci şi de prelungirea contractelor celor care au dat randament în sezonul 2010. Printre aceştia se numără şi ridicătorul Andrei Stoian. Deşi acesta era privit ca şi o soluţie de rezervă după aducerea americanului Christopher Seiffert. Dar, Stoian s-a impus treptat şi a devenit o piesă importantă în angrenajul care a adus la Zalău şi în acest sezon titlul naţional.

Acesta a fost apreciat până şi de selecţionerul Stelian Moculescu, convocându-l la echipa naţională în vederea campaniei din Liga Europeană. Însă acesta nu a putut onora cu prezenţa, deoarece era ocupat cu organizarea căsătoriei cu handbalista Adriana Holhoş, care a avut loc sâmbăta trecută. Ridicătorul şi-a prelungit contractul cu Remat Zalău, dar conducerea grupării de la poalele Meseşului mai vrea să aducă un ridicător, după ce lui Seiffert nu i s-a mai propus continuarea colaborării.

“Andrei Stoian şi-a prelungit înţelegerea. Ne-a ajutat când am avut nevoie şi ne poate ajuta în continuare. Dar, avem nevoie de încă un ridicător care să fie mai bun decât Stoian. Alegerea o va face antrenorul”, ne-a mărturisit Liviu Ciupe, preşedintele echipei Remat Zalău.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI