Connect with us

CUPA ROMANIEI

FS Grup Euro a câştigat finala mică a Cupei României la minifotbal în Sălaj! GALERIE FOTO


Cosmin Sabou şi compania au reuşit să se impună destul de categoric în duelul cu Autoland Hosu şi astfel şi-au asigurat medaliile de bronz


Joi – 1 iunie – în Sălaj, nu a fost doar o zi în care copiii au fost sărbătoriţi, ci a fost o zi în care s-au disputat finalele Cupei României la minifotbal.

Astfel, de la ora 20.00, la Baza Sportivă Onix Brădet s-a disputat finala mică a acestei ediţii. În disputa pentru locul 3 au ajuns Rechinii Autoland Hosu şi FS Grup Euro. În semifinale, cele două grupări au fost învinse de Fan Courier, respectiv Autovip Lexus.

După succesul din sferturi, împotriva echipei Dia Guard Divino, Autoland Hosu nu a putut trece şi de Fan Courier şi astfel s-a văzut „aruncată” doar în lupta pentru locul 3, împotriva celor de la FS Grup Euro.

Cele două formaţii au oferit un joc bun, cu multe ocazii, iar cei care au deschis scorul au fost „Rechinii”, prin reuşita lui Vlad Berbecar, din minutul 7. Totuşi, bucuria celor de la Autoland Hosu a fost de scurtă durată, deoarece Bogdan Ember a egalat în minutul 12.

Atacantul celor de la FS Grup Euro a fost de neoprit în următoarele minute şi în doar două minute a înscris de două ori. Astfel, după primul sfert de oră al întâlnirii, FS Grup conducea cu 3 – 1, acesta scor fiind şi la pauză.

După revenirea de la cabine, acelaşi Bogdan Ember şi-a mai trecut numele odată pe lista marcatorilor, stabilind şi scorul final. Astfel, medalii de bronz au ajuns la echipa sponsorizată de Florin Faur.


Autoland Hosu – FS Grup Euro 1 – 4 (1 – 3)

Au marcat: Vlad Berbecar (’7), respectiv Bogdan Ember (’12, 14, 15 şi 56)

Autoland Hosu: Gabriel Puşcaş, Adrian Dragoş – Beko Gabor, Vlad Berbecar, David Andreica, Raul Silaghi, Ionuţ Jeler, Mihai Gaidoş, Bogdan Cuceu, Claudiu Băican, Raul Iliese şi Dacian Mastan. Conducător: Hosu Ioan Marius

FS Grup Euro: Ciprian Petran – Cosmin Cozma, Bogdan Ember, Mihai Jugrestean, Vasile Nuţiu, Claudiu Pop, Alexandru Puşcaş, Cosmin Sabou şi Florin Vaşvari. Delegat: Artur Ciontoş. Sponsor: Florin Faur

Au arbitrat: Daniel Mircea şi Alexandru Pop

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI