Connect with us

VOLEI

Adriano Lamb, din nou în atenţia Rematului

În plină campanie de achiziţii, oficialii campioanei României nu se orientează doar spre jucători noi, ci şi spre câţiva care au mai trecut pe la Remat. Unul dintre ei este ridicătorul brazilian, Adriano Lamb. Acesta a fost adus la Zalău în vara anului 2009 şi a pus umărul la câştigarea titlului după o pauză de mai bine de un deceniu. Chiar când acesta spunea că s-a acomodat la Zalău, fiind plăcut impresionat de căldura cu care a fost tratat de toată lumea, Adriano Lamb a dat curs unei oferte mai avantajoase din străinătate.

 

Locul său a fost luat de către un alt coordonator brazilian, este vorba despre Raphael Margarido Vinhiedo. Însă, acesta, a rezistat la poalele Meseşului doar până la finalul turului de campionat. Prestaţiile foarte bune pe care le-a avut în mandatul lui Michael Warm l-au menţinut în atenţia conducătorilor Rematului pe Adriano Lamb. Ca atare, el a fost trecut pe lista jucătorilor doriţi la Zalău pentru sezonului 2011 – 2012.

 

“Avem mai multe variante pentru postul de ridicător, iar pe această listă este şi brazilianul Adriano Lamb. Înainte, străinii veneau cu neîncredere la Zalău, dar acum, după ce au aflat că suntem un club serios şi profesionist, şi-ar dori să revină cu cea mai mare plăcere şi cei care au mai trecut pe aici”, a precizat preşedintele campioanei României – Liviu Ciupe.

 

Până la un rezultat concret al negocierilor cu Lamb, Remat Zalău şi-a asigurat serviciile unui ridicător, este vorba despre Andrei Stoian, care a fost coordonatorul de bază al grupării zălăuane în returul sezonului 2010 – 2011, deşi fusese adus şi americanul Christopher Seiffert. Sâmbăta trecută, acesta s-a căsătorit cu Adriana Holhoş, fosta jucătoare a echipei HC Zalău.

 

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. cineva

    15 June 2011 at 15:16

    Daca veti reusi aducerea lui Adriano imi scot palaria in fata voastra. Va doresc multa bafta si pricepere in negocierile cu acest adevarat sportiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI