Connect with us

CUPA ROMANIEI

Azi se joacă semifinalele

Şi minifotbalul din Sălaj este pus în gardă. După ce la finalul săptămânii trecute am cunoscut campioana judeţeană, în persoana echipei Autoland Hosu Rechinii, vineri seara vom ştii care sunt cele două echipe care se vor confrunta pentru trofeul Cupei României, faza judeţeană.

Câştigătoarea va avea dreptul de a reprezenta judeţul nostru la turneul final, care va avea loc în perioada 23 – 26 iunie, la fel ca şi campioana Autoland Hosu Rechinii, care va juca la faza naţională de la Timişoara în intervalul 30 iunie – 3 iulie. Judeţul nostru va avea încă o reprezentantă la turneul final al Cupei României, este vorba despre Cipricom Focus, în calitate de deţinătoare a trofeului.

Revenind la faza judeţeană a Cupei României, prima semifinală va fii una de foc, urmând a se duela echipele care au încheiat sezonul pe primele două poziţii ale clasamentului Ligii I, Autoland Hosu Rechinii şi Simoda Macrogroup. Imediat după finalul acesteia, pe teren vor intra şi celelalte două semifinaliste, Euro Glia Nuşfalău, ocupanta locului III în campionat şi Cavalerii, câştigătoarea ligii secunde.

Programul semifinalelor:

Baza Sportivă ONIX Brădet:

 

Vineri, ora 20.00: Autoland Hosu Rechinii – Simoda Macrogroup

 

ora 21.00: Euro Glia Nuşfalău – Cavalerii

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. ANIMAL X

    10 June 2011 at 18:11

    FORZA CAVALERII … SPER SA PRODUCETI O MARE SURPRIZA

  2. baczo

    14 June 2011 at 9:20

    un final de campionat si de cupa super cavalerii surpriza cupei spectacole frumoase la onix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI