Connect with us

CUPA ROMANIEI

De Ziua Copilului, Fan Courier şi Autovip Lexus luptă pentru Cupa României


Cele două formaţii sunt în căutarea unui trofeu, după ce Dia Guard Divino şi-a adjudecat titlul în Campionatul Judeţean de Minifotbal din Sălaj


Joi, la Baza Sportivă Onix Brădet, va avea loc disputarea finalelor Cupei României la minifotbal. În “careul de aşi” al acestei ediţii au ajuns FS Grup Euro, Autovip Lexus, Fan Courier şi Autoland Hosu, ultima a obţinut calificarea după ce a trecut în sferturi de Dia Guard Divino.

Calificarea în ultimul act au obţinut-o Fan Courier şi Autovip Lexus. Cele două formaţii sunt “rănite” după un sezon în care au fost nevoite să se recunoască învinse în campionat de Dia Guard Divino. Cea mai afectată echipă este fără doar şi poate Autovip Lexus, cea care deşi nu a pierdut împotriva campioanei în play-off, a terminat campionatul pe locul secund.

Am putea spune că Autovip Lexus a pierdut titlul chiar în duelul cu Fan Courier, meciul terminându-se la egalitate, iar cele două puncte pierdute de echipa condusă de Călin Remeş şi Ioan Chiş s-au dovedit a fi decisive în stabilirea campioanei.Prin urmare, finala mare a Cupei României dintre cele două grupării se anunţă a fi una de foc.

Pentru loc 3, în finala mică se vor înfrunta FS Grup Euro şi Autoland Hosu, alte formaţii care sunt în căutarea unor medalii în acest sezon.

Să spunem că finala mică se va disputa joi, 1 iunie, de la ora 20.00 la Baza Sportivă Onix Brădet, iar de la ora 21.00 va avea loc marea finală dintre Autovip Lexus şi Fan Courier.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI