Connect with us

DIVERSE

Sălăjeanul Ioan Onicaş, invitat la “Ora exactă în sport” de pe Sport.ro


Preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România (FMR)  va participa în calitate de invitat la emisiunea moderată de Ioana Cosma,  cu ocazia lansării filmului documentar “Drumul spre victorie”


 

Minifotbalul a devenit uşor-uşor o importantă ramură sportivă în ţara noastră, dar nu numai. Unul dintre pilonii acestui sport a fost chiar sălăjeanul Ioan Onicaş. Pasiunea pentru acest sport a românilor este una de un nivel destul de ridicat, dovadă fiind şi rezultatele bune obţinute de echipa Naţională la Campionatele Europene.  România este cea mai titrată echipă în ceea ce priveşte numărul de trofee cucerite.

Astfel, ţara noastră a fost campioană europeană de nu mai puţin de şase ori, din totalul de şapte ediţii desfăşurate până acum. Despre tot ce înseamnă o astfel de participare la un Campionat European, de la plecare şi până la sosire, cantonamente, antrenamente şi până la pregătirile meciurilor oficiale din cadrul turneului, Federaţia de Minifotbal din România a realizat un film documentar, intitulat “Drumul spre victorie”.

Miercuri, 31 mai, de la ora 21:00, la postul de televiziune Sport.ro va avea loc emisiunea “Ora exactă în sport”, emisiune care va fi moderată de către Ioana Cosma.

În cadrul acestei emisiuni, va fi prezentat acest film documentar. Cu această ocazie, Ioan Onicaş, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România este invitatul Ioanei Cosma. De asemenea, pe parcursul emisiuni, vor fi prezentate secvenţe din “Drumul către victorie” şi cei doi vor purta un dialog în baza imaginilor difuzate.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE