Connect with us

VOLEI

Mariusz Sordyl este noul antrenor al Rematului. GALERIE FOTO

Aşa cum ne-au anunţat conducătorii campioanei Remat Zalău, zilele acestea avea să fie numit antrenorul care se va ocupa de destinele echipei în sezonul 2011 – 2012.

Este vorba despre polonezul Mariusz Sordyl (n. 1969). În ceea ce priveşte cariera de voleibalist a tehnicianului în vârstă de 42 de ani, acesta a fost un jucător de bază al naţionalei Poloniei, evoluând ani buni în primele ligi din Franţa şi Polonia. Cariera sa de antrenor a început în anul 2005, când a fost secund.

Din 2007 a preluat frâiele echipei poloneze Olsztyn, echipă cu care s-a clasat pe locul III în anul 2008. în urmă cu doi ani, Mariusz Sordyl a fost secundul naţionalei mari a Poloniei, iar sezonul trecut a fost principalul echipei naţionale, dar a celei de juniori.

"Consiliul Director al echipei Remat Zalău s-a întrunit în această săptămână într-o şedinţă fulger şi a analizat candidaturile celor 4 tehnicieni pe care îi aveam pe listă, un grec, un maghiar, Michael Merten şi Mariusz Sordyl. Consiliul Director a analizat CV-urile acestora, luându-se decizia ca polonezul să fie desemnat în funcţia de antrenor principal", ne-a mărturisit Cristian Ciobănescu, team-managerul campioanei României. Noul antrenor va fi prezentat săptămâna viitoare în cadrul unei conferinţe de presă organizată tocmai la Cluj-Napoca, pentru a prilejui şi posturilor centrale de televiziune să fie prezente la acest eveniment.

 

Loading...
8 Comments

8 Comments

 1. mnp

  8 June 2011 at 19:59

  O alegere inspirata… Mult succes! Hai Remat!

 2. sergiu

  9 June 2011 at 9:11

  Doamne ajuta…dar cv-ul acestui antrenor e subtire rau de tot.antreneaza de 6 ani, secund pe la nationala mare,principal la juniori…sa nu avem deceptii ca si cu slovenul Radovan. Apropo…cei de la Zalau au citit vreodata cv lui Macarie…e de departe mai consistent…asa de curiozitate.

 3. bogdan

  9 June 2011 at 9:26

  Ai dreptate Sergiu. Macarie ia scos din rahat pe Zalau dupa ce au pierdut Cupa Romaniei cu Dinamo…la 2 saptamani ia batut 3-1 la Bucuresti,a luat set in Germania…apropo…ia batut pe sarbi cand era antrenorul CN Excelenta Dej si a iesit Campion Balcanic…antreneaza de vreo 20 de ani.E interesant daca Zalaul va mai beneficia de el si anul asta. Cred ca nu. Poate antrena la orice nivel…il cunosc bine. In locul lui nu ma lasam umilit sa stau secund cu Dudas…care nu are nici o treaba.Pacat…antrenorii de valoare romani nu sunt bagati in seama de cluburile romanesti.

 4. a

  9 June 2011 at 13:12

  merten de ce nu a mai fost bun? daca echipa mergea cu el de ce nu a mai fost tinut?daca se aducea cine stie ce antrenor cu un c.v impresionant mai ziceam dar asa…

 5. cineva

  9 June 2011 at 13:30

  Incepeti sa vedeti care-i treaba la acest club.Bravo! Eu de cind va spun. Merten nu a acceptat sa revina pentru ca a pus niste conditii clare,sunt sigur de asta. Dar “team-managerul” nostru a incercat sa-l abureasca din nou si nu i-a mers.Problema este ca acum numai putem sa-l contactam pe Warm sa ne mai trimita un alt salvator,dar poate dupa Cupa Romaniei mai vine un Dudas.

 6. mnp

  9 June 2011 at 15:07

  Trebuie sa-i acordam incredere acestui om. Nici domnul Merten nu a venit cu un CV impresionant, ba mai mult era tinta ironiilor pentru ca a antrenat o echipa de fete anterior. Asta a fost decizia, trebuie sa o salutam si sa o sustinem. Probabil s-a mers pe faptul ca scoala poloneza este peste cea germana cu siguranta. Polonezii mananca voleiul pe paine. Intr-o grupa infernala ca si cea de anul trecut, nici antrenorul Bulgariei nu scotea mai mult. Sa speram ca vor fi adusi 2 secunzi de valoare… voleiul din ziua de azi inseamna serviciu eficient si preluare foarte buna. Asteptam si un ridicator pe masura. Vom vedea. Putem spera la locul 3! Hai Zalau!

 7. cineva

  10 June 2011 at 14:51

  De acord,haideti sa fim alaturi de echipa.Eu sunt alaturi de baieti,dar team-managerul echipei strica tot.In primul rind habar nu are de volei,dar asta nu-i o problema,problema e ca nu stie si ia decizii importante legate de jucatori.El a adus jucatori la echipa fara sa intrebe antrenorii,exemplu-Seiffert,Dalla-Pria si in continuare crede ca e bun.Domnilor cineva trebuie sa-l faca sa plece din cadrul echipei daca vrem sa avem un trai linistit,altfel…………..baiatul asta e in stare de orice

 8. remat

  12 June 2011 at 8:17

  conducerea tehnica s-a comportat execrabil cu merten,dupa cu a semnat contractul l-au lasat pe dinafara pt ca el voia sa aduca jucatorii si nu team-managerul lu’ peÅŸte.am vorbit cu el ÅŸi era foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat fiindcă îşi dorea să continue l zalău.Păcat, deoarece are calităţi ÅŸi era esenÅ£ială continuitatatea la echipă.I-am spus să fie pregătit prin noiembrie după ce polonezul va fi demis pt rez slabe! Oricum,la echipă nu sunt acceptate personalităţile puternice, gen Ciortea, Geiger care au curaj să miÅŸte în front.Ciocu’ mic ÅŸi joc de glezne! Am mai spus-o ÅŸi repet,avem nevoie nu doar de antrenor neamÅ£ ci ÅŸi de manager, până atunci ne scăldăm în ape tulburi ÅŸi jucăm alba-neagra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI