Connect with us

VOLEI

Nagy Peter continuă cu campioana României

Când îţi propui cu tot dinadinsul să obţii performanţe notabile, indiferent de ce ramură sportivă este vorba, trebuie să alegi cei mai buni sportivi. Cam aşa au gândit şi oficialii Rematului când au început campania de achiziţii de anul trecut, mai ales că era vizat titlul şi un parcurs cât mai bun în Liga Campionilor. O alegere foarte bună au făcut spre finalul anului trecut, când au obţinut semnătura unui voleibalist cu o vastă experienţă, este vorba despre maghiarul Nagy Peter. Printre multe altele, în CV-ul său era trecută şi o performanţă pe care, cu siguranţă, şi-ar dori-o orice voleibalist, este vorba despre câştigarea Ligii Campionilor în anul 2007, când îmbrăca tricoul echipei germane Vfb Friedrichshafen.

Primele sale apariţii sub fileu la Zalău nu au fost dintre cele mai bune, însă, odată cu acomodarea sa la poalele Meseşului, care nu i-a fost dificilă, de vreme ce aici erau deja Andras Geiger şi Nemeth Szabolcs, Nagy a devenit un jucător de bază al Rematului. Acesta a avut o contribuţie serioasă la obţinerea celui de-al doilea titlu naţional consecutiv, fiind unul dintre cei mai buni voleibalişti zălăuani pe final de sezon. Dar, la încheierea acestuia, şi înţelegerea sa cu Remat Zalău s-a sfârşit. Însă, preşedintele Liviu Ciupe spunea că îşi doreşte stabilitate şi omogenitate pentru sezonul următor, aşa că au demarat negocierile cu Nagy Peter pentru încă un sezon. Într-un final, cele două părţi au ajuns la un acord. În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi doi voleibalişti maghiari, căpitanul Andras Geiger şi Nemeth Szabolcs, şansele lor să rămână la Zalău sunt destul de mici, de vreme ce au oferte consistente din străinătate.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. ovi

  7 June 2011 at 20:48

  pacat de restul ca nu au semnat. sunt curios cine a reusit sa-i faca sa nu ramana pe nemeth si geiger. oare cine?

 2. suporter dedicat

  8 June 2011 at 11:25

  A FOST CEL MAI EFICIENT JUCATOR. MERITA CU PRISOSINTA EFORTURILE FINANCIARE ALE CLUBULUI PENTRUA FI PASTRAT. A MANIFESTAT PERMANENT ATITUDINE SI DARUIRE IN JOC.A FOST UN EXEMPLU PERMANENT PENTRU CEILALTI JUCATORI SI A FOST

 3. remat

  12 June 2011 at 8:24

  Geiger e un jucător incomod pt conducere, fiindcă are personalitate, asemenea jucători nu sunt agreaţi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI