Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău rămâne în cursa pentru turneul final


Elevii lui Dorian Faur au bifat o nouă victorie în cadrul celui de-al doilea turneu semifinal al Campionatului Național de Volei rezervat categoriei de vârstă cadeți și rămân în cursa de calificarela turneul final


Turneul semifinal de la Zalău a continuat sâmbătă, 27 mai cu jocurile 4 și 5.

În primul meci al zilei, programat de la ora 16:00 s-au întâlnit CSS “Nicu Gane” Fălticeni și CN  “Mihai Viteazul” Ploiești.

La capătul unui joc fără istoric, controlat de la un capăt la calălalt de echipa moldoveană, băieții din Fălticeni s-au impus cu un sec 3-0, pe seturi (25:16), (25:17), (25:15) și au luat o obțiune serioasă în calificarea la turneul final al Campionatului Național.

La ora 18:00 s-a dat startul partidei dintre CSS Zalău și CSS Botoșani, partidă la care au asistat în jur de 100 de spectatori.

În ciuda faptului că au rămas fără principalul coordonator pe parcursul returului de campionat, jucătorii echipei CSS Zalău par să se descurce destul de bine în teren și au reușit să bifeze a doua victorie la turneul semifinal de la Zalău.

Tudor Lazăr și colegii săi au câștigat partida disputată în compania botoșenenilor de la CSS în trei seturi.

După două seturi simetrice, (25:21), (25:21), zălăuanii s-au impus în al III-lea parțial la șase lungimi distanță, scor 25:19, dar au demonstrat că au mari probleme în joc și, dacă nu o să reușeacă să remedieze până mâine lacunele din  jocul de astăzi își vor compromite șansele de calificare la turneul final.

Duminică, 28 mai, sunt programate ultimele două confruntări ale turneului semifinal de la Zalău.

Dacă prima partidă este una fără miză deoarece ambele combatante au suferit câte două eșecuri și nu mai au nicio șansă de calificare, a doua partidă este precum o finalî deoarece echipa câștigătoare își asigură biletele pentru turneul final.

Redacția Sportul Sălăjean urează mult succes echipei CSS Zalău în duelul cu echipa CSS “Nicu Gane” Fălticeni și vă așteaptă în număr cât mai mare la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău pentru a susține gruparea care ne reprezintă în campionatul național.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI