Connect with us

ALTE SPORTURI

Ioan Laslo şi Liviu Unguruşan, medaliaţi la Campionatele Naţionale!

Practicanţii culturismului şi ai body-buildingului din judeţul nostru sunt extrem de apreciaţi la competiţiile oficiale la care iau parte, iar cel mai viu exemplu poate fi dată ediţia din acest an a “naţionalelor” de juniori şi masters. Acestea au avut loc la finele săptămânii trecute, la Slobozia. Judeţul nostru a fost reprezentat de Ioan Laslo (CS Gold Gym Şimleu Silvaniei) şi Liviu Unguruşan (CS Alfa Zalău).

 

In mod normal, ar fi trebuit să ia parte şi Robert Bereş legitimat la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, după ce a câştigat  proba de juniori de la Târgu Mureş, însă sportivul nostru nu a putut fi prezent din pricina examenelor de bacalaureat pe care le susţine în aceste zile. Cu toate acestea, judeţul nostru s-a ales cu două medalii. Prima dintre ele a fost obţinută de către Ioan Laslo, care a participat la proba de body building clasic, la categoria 40 – 49 ani, desfăşurată după sistem open. Şimleuanul a fost într-o formă de zile mari, devenind vicecampion naţional.

 

Sunt mulţumit de locul pe care l-am obţinut. M-am simţit în mare formă şi chiar colegii de concurs au recunoscut acest lucru”, ne-a mărturisit antrenorul şi instructorul grupării CS Gold Gym. Ocupantul primei poziţii a fost un sportiv din Călăraşi, cu 10 ani mai tânăr decât şimleuanul. Cea de-a doua medalie a fost opera lui Liviu Unguruşan, legitimat la CS Alfa Zalău, care a concurat în proba de culturism +90kg. Sportivul nostru a terminat concursul pe locul III, însă, Unguruşan se aştepta la mai mult. “Normal că nu sunt mulţumit de această clasare. Speram la o medalie mai strălucitoare. Am avut nişte probleme de sănătate, care m-au împiedicat să încep pregătirea când ar fi trebuit”, ne-a mărturisit acesta. La final, cei doi au adus mulţumiri lui Ovidiu Cosma pentru machiaj, nimeni altul decât campionul absolut al României la seniori, care este originar din Cehu Silvaniei.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ionica onicas

    7 June 2011 at 1:37

    FELICITARI pentru amandoi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI