Connect with us

LIGA I

Dia Guard DIVINO rămâne regina minifotbalului din Sălaj! GALERIE FOTO şi VIDEO


Gruparea condusă de Florin Marian Raţ a devenit campioană judeţeană pentru a doua oară consecutiv!


La fel ca şi în Liga I de fotbal, campioana Sălajului la minifotbal s-a stabilit în ultima etapă a play-off-ului. Dacă Fan Courier şi FS Grup Euro a părăsit între timp lupta pentru trofeu, Dia Guard Divino şi Autovip Lexus – adică ultimele două campioană – s-au duelat pentru titlu până în ultima secundă a campionatului.

Vineri seara, în faţa a peste 300 de spectatori, cele două formaţii s-au întâlnit într-o adevărată finală mare a campionatului. Astfel, înaintea ultimei etapei din play-off-ul Ligii I din Sălaj, Dia Guard Divino era lider, având un singur punct în faţa valoroasei adversare. Aceasta, deşi în meciul tur din faza finală Autovip Lexus câştiga!

Adrian Dregan şi compania au avut însă un scurt-circuit în meciul cu Fan Courier, pe care surprinzător l-a pierdut, totodată, şi fotoliul de lider.

În aceste condiţii, gruparea condusă de Ioan Chiş şi Călin Remeş era obligată să câştige derby-ul de la Baza Sportivă ONIX Traian. În căutarea celor trei puncte, Autovip Lexus a început tare încă din primele minute, asaltând poarta apărată de clujeanul Andrei Mocan.

Cu toate acestea, golul a venit în acealaltă poartă, când Ciprian Pavel l-a învins pe Adi Noţigan din faţa porţii. Bucuria liderului a durat foarte puţin, deoarece Cătălin Anghel a egalat în minutul 12, dintr-o lovitură liberă de la 12 metri! În continuare, jocul a fost încins, dar fără goluri, deşi Autovip Lexus a presat mai bine de o repriză.

Până la urmă, jocul s-a terminat la egalitate şi Flore Pop şi compania sunt noii şi vechii campioni ai Sălajului!

Revenim cu amănunte!

 

Dia Guard Divino- Autovip Lexus 1 – 1 (1 – 1)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I