Connect with us

ARTE MARTIALE

CS Vidalis Zalău a cucerit patru medalii la Naţionalele de karate kyokushin


Clubul condus de Cristian Bolduţ a avut o comportare excelentă la competiţia desfăşurată la Arad  şi a cucerit două medalii de aur şi două de bronz


Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Kyokushin destinat categoriei de vârstă 13-14 ani şi tineret (sub 22 de ani), s-a desfăşurat la Arad. La prestigioasa competiţie a participat şi CS Vidalis Zalău, cu 5 sportivi.

Astfel, clubul condus de Cristian Bolduţ a fost reprezentat la categoria tineret de Szilard Tătar (75 kg), Rudolf Pall (65 kg) şi Alexandru Bogdan (65 kg), iar la 13-14 ani, Robert Chiriac şi Bogdan Casian la categoria 55 kg. Chiriac şi Casian au avut o reprezentaţie foarte bună, iar la final, cei doi au reuşit să îşi adjudece medaliile de bronz.

Şi la tineret zălăuanii s-au descurcat excelent, iar Szilard Tătar a reuşit să îşi păstreze titlul naţional la 75 kg, cucerind din nou medalia de aur. De menţionat este faptul că karateka a izbutit să câştige şi Campionatul Naţional de Seniori şi astfel a devenit un candidat serios pentru Europenele de Tineret din Polonia.

Un rezultat foarte bun a obţinut şi Alexandru Bogdan, care după ce a câştigat competiţia naţională categoria B la seniori, a reuşit să se impună la categoria 65 kg şi la Naţionalele de tineret. După ce a trecut de doi sportivi înainte de limită, Alex a câştigat meciul din semifinală prin abandonul adversarului. În finală, Alex Bogdan a adoptat o tactică bună şi a izbutit să se impună, devenind campion naţional la tineret, la categoria sa.

Cel mai ghinionist a fost Rudolf Pall. Deşi a evoluat foarte bine în competiţie, luptând de la egal la egal cu campionul naţional al categoriei seniori 65 kg, sportivul de la CS Vidalis a pierdut şi astfel a părăsit competiţia fără medalie.

După această competiţie, CS Vidalis Zalău are doi sportivi care pot fi luaţi în calcul pentru a reprezenta România la Campionatul European din luna noiembrie din Polonia. Este vorba de Szilard Tătar, la 75 kg şi Alexandru Bogdan, la 65 kg.

477 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE