Connect with us

ARTE MARTIALE

Cinci titluri naţionale pentru judoka de la CS Vidalis


Sportivii singurului club de judo din municipiul Zalău s-au întors acasă cu cinci medalii de la Naţionalele categoriei de vârstă veterani


Municipiul Miercurea Ciuc a fost timp de două zile gazda celei de-a XIII-a ediţii a Campionatelor Naţionale de Judo ale categoriei Masters. În ciuda faptului că a fost ediţia cu numărul 13, una cu ghinion pentru superstiţioşi, pentru reprezentanţii CS Vidalis Zalău întrecerea a fost una de succes.

Potrivit informaţiilor furnizate de antrenorul Ştefan Radics, toţi cei patru reprezentanţi ai grupării sălăjene s-au întors acasă medaliaţi şi, mai mult de atât, unul din ei a reuşit “dubla”, reuşind să urce pe podium atât în proba de luptă cât şi în cea de kata.

Ionuţ Cuibuş (cat. 90 kg – M2) a reuşit să cucerească două medalii pentru CS Vidalis.

Intrat în concurs în proba de kata, Ionuţ a reuşit să se încoroneze campion naţional, iar în proba de luptă a încheiat concursul pe locul 2 şi a cucerit medalia de argint.

“A fost un concurs destul de aglomerat. Ionuţ a reuşit să cucerească două medalii, una de aur şi una de argint. Cu mai multă atenţie ar fi putut cucerii două medalii de aur. Din păcate o mică greşeală a făcut diferenţa şi a fost nevoit să se mulţumească cu locul 2”, ne-a dezvăluit Ştefan Radics, cel care se ocupă de pregătirea practicanţilor de judo la CS Vidalis.

Ceilalţi trei sportivi ai clubului zălăuan, Cristi Goron, Valeriu Tout şi Ştefan Radics au reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în proba de kata la categoria lor de vârstă şi au îmbunătăţit zestrea de medalii a clubului sălăjean cu încă trei titluri naţionale.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE