Connect with us

DIVIZIA A1

Voleibalistul Paul Șomoi, campion și la învățătură


După ce a câștigat în urmă cu numai câteva săptămâni primul titlu de campion național din carieră, tânărul sportiv legitimat la CSS Zalău și având dublă legitimare cu ACS Volei Municipal Zalău a absolvit azi cu brio cursurile liceale. Elev la Liceul “Gheorghe Șincai” din Zalău, campionul României la volei a fost unul dintre premianții clasei a XII-a B


Paul Șomoi, una din marile speranțe ale voleiului sălăjean, demonstrează încă odată faptul că zicala “Mens sana in corpore sano este o zicală cât se poate de adevărată.

Băiat muncitor, sportivul de numai 18 ani a reușit în toamna trecută să atragă atenția echipei ACS Volei Municipal Zalău și a semnat cu echipa de seniori a Zalăului un contract de dublă legitimare.

În parelel cu antrenamentele echipei de seniori, Paul Șomoi a participat și la antrenamentele echipei de juniori 1 a Clubului Sportiv Școlar Zalău, fiind unul din jucătorii de bază a echipei de juniori.

Chiar dacă la echipa de seniori nu a prea evoluat, talentatul sportiv a avut câteva apariții în tricoul campioanei și, mai mult de atât, Paul chiar a evoluat și în Cupa Challenge.

În ciuda antrenamentelor istovitoare, sportivul zălăuan nu a neglijat școala și a obținut rezultate bune la învățătură.

Azi, la finalul clasei a XII-a, Paul a fost unul din premianții clasei a XII-a B de la Liceul Pedagogic “Gheorghe Șincai”. Cu media generală 9,34 , sportivul a obținut mențiunea a III-a și a fost felicitat la finalul festivității de absolvire atât de familie cât și de prieteni și colegi.

Pentru tânărul campion urmează luna viitoare examenul de bacalaureat, dar având în vedere rezultatele bune obținute la învățătură pe parcursul anilor de liceu examenul maturității nu pare a fi o problemă.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1