Connect with us

FOTBAL

Ionuţ Mureşan înscrie pe Gîlgău Arena în minutul 118 şi devine eroul campioanei!


În semifinala Cupei României dintre Dumbrava Gîlgău şi Unirea Mirşid, mijlocaşul a fost cel care a înscri golul calificării din prelungiri, după ce tabela de scor indica 2 – 2 la finalul celor 90 de minute regulamentare

Meci încins pe Gîlgău Arena, miercuri după-amiază, cu ocazia semifinalei Cupei României dintre primele două clasate din Liga a IV-a.

Cu moralul zdruncinat după eşecul cu Rapid Jibou din propriul fief, campioana Sălajului a venit la Gîlgău Almaşului cu încă un mare handicap. Aceasta, deoarece antrenorul Marius Cozma nu a putut conta pe serviciile titularilor Ionuţ Blaga, Mihai Bode, Maior Istvan, Marcel Mureşan şi Toth Karoly!

Cu toate acestea, liderul din Liga a IV-a a vrut să îşi arate calităţile şi în Cupa României. Astfel, în ciuda absenţelor notabile, Unirea a dominat prima repriză, în care a reuşit şi singurul gol, prin Sebastian Moroti care l-a învins pe portarul Mihai Lung printr-un şut din faţa porţii.

La pauză, managerul Marius Paşca a făcut nu mai puţin de trei schimbări, astfel că în teren au intrat portarul Ciprian Petran, Flaviu Bărnuţiu şi Alin Mierea.

La doar un minut după reluare, însă, Mirşidul a înscris din nou, prin fundaşul Vlad Tohat, cel care a fructificat o pasă bună a lui Ciprian Pavel.

Încet-încet, jucătorii intrat la pauză la Dumbrava şi-a pus amprenta asupra jocului. Astfel, după o fază frumoasă realizată de Bărnuţiu şi Mierea, Răzvan Sabou a redus din handicap şi fanii gazdelor începeau să viseze iar!

Mai apoi, Alin Mierea a egalat, continuând perioada fastă din acest an. Ocazii de gol au mai fost, dar până la ultimul fluier al “centralului” Gabriel Bârjac  nu s-a mai înscris şi s-a intat în prelungiri.

Aici, niciuna dintre cele două combatante nu au mai riscat şi toată lumea aştepta loviturile de departajare pentru stabilirea formaţiei care o va întâlni în finală pe Rapid Jibou.

În minutul 118, însă, Ciprian Pavel a creat încă o fază cum numai el ştie pe stânga şi l-a pus în valoare pe Ionuţ Mureşan. Mijlocaşul Mirşidului nu a iertat şi a marcat golul calificării!

Cele două formaţii se vor mai duela cu trofeul pe masă, în campionat, chiar în ultima etapă, pe Stadionul Comunal din Popeni!

 

 

 


Dumbrava Gîlgău – Unirea Mirşid 2 – 2 (0 – 1); 2 – 3 după prelungiri!

Au marcat: Răzvan Sabou (55) şi Alin Mierea (71), respectiv Sebastian Moroti (9), Vlad Tohat (46) şi Ionuţ Mureşan (118)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL