Connect with us

DIVERSE

Decizii ale Comitetului Executiv cu privire la turneele finale

În perioda 25-26 mai 2011 la Codlea (jud. Braşov) a avut loc întrunirea Comitetului Executiv al Federaţiei de Minifotbal din România în cadrul căruia s-au luat următoarele decizii:

Turneul Naţional destinat echipelor campioane din campionatele desfãşurate sub egida Federaţiei de Minifotbal din România se va desfăşura la Timişoara, în perioada 30 iunie – 3 iulie, la baza sportivă Alborz. Cheltuielile de cazare şi masă vor fi suportare de către Federaţie în limita a 12 locuri pentru fiecare echipă. Taxa de participare este de 500 lei şi se va achita în contul Federaţiei începând cu data de 1 iunie, dată la care vor fi afişate şi informaţiile necesare efectuării plăţii. Numărul echipelor participante este de 24. În acest an se va aplica următorul sistem de calificare la Turneul Naţional:

– se va califica direct campioana naţională din anul anterior: Magic Pizza Iaşi,

– se ţine cont de palmeresul campionatelor de la nivel local, astfel se vor califica direct echipele care provin din campionatele care au fost reprezentate la nivel naţional în 2007 şi 2008: Bacău, Baia Mare, Braşov, Buzău, Deva, Iaşi, Mediaş, Roman, Timişoara, Zalău, precum îi echipa care provine din campionatul care a înregistrat cel mai mare număr de echipe înscrise la nivel local şi cel mai bun palmares la nivel naţional în 2009 şi 2010: Ploieşti.

 – celelalte echipe campioane vor disputa o fază preliminară în perioada 15-19 iunie 2011 pentru calificare, astfel:

Campionatul Rania Satu Mare – Campionatul de minifotbal Union Sport Carei

Campionatul de Minifotbal Tg.  Mureş – Campionatul de Minifotbal Târnăveni

Campionatul All Time Sport Cluj-Napoca – Campionatul Municipal de Minifotbal Bistriţa

Campionatul Municipiului Piatra Neamţ – Campionatul Municipal de Minifotbal Suceava

Campionatul Viaţa Liberă Galaţi – Campionatul de Minifotbal Vrancea

Campionatul de Minifotbal Tulcea – Campionatul Friends Constanţa

Campionatul Municipal de Minifotbal Hunedoara – Campionatul Municipal de Minifotbal Petroşani

Campionatul Municipal de Minifotbal Arad – Campionatul Winner’s Alba Iulia

Campionatul Fair-Play Sibiu – Campionatul de Minifotbal Luceafărul Sibiu

Campionatul Iubeşte Sportul Bucureşti – Liga de Minifotbal Ilfov Activ eFeM

Campionatul Municipal de Minifotbal Târgovişte -Campionatul Municipal de Minifotbal Sfântu Gheorghe

Liga Minifotbal Craiova – Campionatul Cartierelor la Minifotbal Mehedinţi

Organizatorii sunt rugaţi să ia legătura cu membrii Comitetului Executiv pentru a planifica meciurile din faza preliminară, după cum urmează:

-meciurile 1, 2 şi 3 – observator Ionică Onicaş (tel. 0744 – 85.24.58),

-meciurile 4,5 şi 6 – observator Paul Costaş (tel. 0749 – 17.89.63),

-meciurile 7, 8 şi 9 – observator Tiberiu Lajos (tel. 0744 – 60.26.23),

-meciurile 10, 11 şi 12 – observator Răzvan Burleanu (tel. 0741 – 79.99.32).

 

Cupa României destinată echipelor câştigătoare ale cupelor de la nivel local sau ocupantelor locului doi din campionatelor desfăşurate sub egida Federaţiei de Minifotbal din România se va desfãşura la Sibiu, în perioada 23 – 26 iunie, la bazele sportive Fair-Play şi Luceafărul. Cheltuielile de cazare şi masă vor fi suportate de fiecare echipă, în baza ofertelor negociate care vor fi postate de organizatori pe website-ul Federaţiei, în zilele următoare. Taxa de participare este de 400 lei şi se va achita în contul Federaţiei începând cu data de 1 iunie, dată la care vor fi afişate şi informaţii necesare efectuării plăţii. Numărul locurilor disponibile este de 24 de echipe, echipele participante fiind înscrise în ordinea achitării taxei de participare până la completarea numărului de 24 de echipe.

N.B. Deciziile luate în această şedinţă de Comitet Executiv completează celelalte informaţii pe care le găsiţi mai jos.

Condiţii de participare la turneele finale

 Organizatorii campionatelor locale trebuie sa aibă în vedere, potrivit regulamentului Federaţiei de Minifotbal din România, cu referire la legitimarea jucătorilor, că NU vor mai putea utiliza platforma online www.campionateminifotbal.ro pentru înscrierea jucătorilor începând cu data de 27 mai, până după finalizarea Cupei României, şi respectiv Turneul Naţional. În acest sens recomandăm celor care sunt în urmă cu completarea loturilor echipelor pe pagina aferentă fiecarei echipe să opereze aceste modificări până la data menţionată anterior. După aceasta dată nicio altă modificare în loturile echipelor nu se mai poate realiza.                 Ioan ONICAŞ

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE