Connect with us

VOLEI

Remat Zalău a primit wild-cardul

Una din principalele preocupări ale conducerii campioanei Remat Zalău în aceste săptămâni, pe lângă transferuri, a fost întocmirea dosarului necesar primirii wild-cardului pentru Liga Campionilor. Acesta a fost întocmit, trimis, iar rezultatul este acelaşi ca şi anul trecut. Remat Zalău va juca în Liga Campionilor. Acum, rămâne de rezolvat o altă chestiune, cea a sălii, deoarece Sala Sporturilor din Zalău nu întruneşte condiţiile cerute de CEV. Există, însă, un proiect de modernizare a interiorului, dar rămâne de văzut dacă acesta va demara şi va fi finalizat până la data când vor fi programate primele meciuri din ligă.

 

“Am fost acceptaţi în Liga Campionilor. Remat Zalău a primit wold-cardul, dar acum trebuie să vedem unde vom susţine meciurile de pe teren propriu. Bineîneţeles că am vrea să jucăm la Zalău, unde pentru noi înseamnă acasă. Însă pentru aceasta, Sala Sporturilor trebuie modernizată, cel puţin interiorul ei. Există un astfel de proiect, bani sunt, acum vom vedea dacă se va finaliza până în luna noiembrie”, ne-a mărturisit team-managerul Cristian Ciobănescu. Zilele următoare vom cunoaşte şi numele antrenorului Rematului, deoarece varianta Michael Merten a intrat în impas

 

Loading...
12 Comments

12 Comments

 1. Ovi

  2 June 2011 at 17:22

  Meciurile incep in octombrie

 2. adybaiamare

  3 June 2011 at 18:13

  VENITI SI JUCATI IN CHAMPIONS LEAGUE LA BAIA-MARE,VA FI PLINA SALA MECI DE MECI, 2.000 DE SPECTATORI,LA VOI DIN PACATE E FOARTE MICA SALA.

 3. ovi

  3 June 2011 at 21:16

  unde e antrenorul? cine e antrenorul?

 4. unu

  4 June 2011 at 18:02

  sincer ar fi mai bn sa joace la baia mare, ca si publicu din baia-mare ii alfel ca si la zalau……….la zalau dorm in sala in loc sa incurajeze echipa.

 5. adybaiamare

  5 June 2011 at 10:50

  Si daca ar pune aici 2 lei biletyul la Baia-Mare la un meci de Champions League va fi sala arhi plina,adica peste 2.000 de spectatori,ar face si mult mai multi bani din bilete,asa pot sa puna la zalau si 10 lei si 20 de lei biletul ca nu strange mai nimic,si aici in Baia-Mare cand este sala plina si striga un nume indiferent ce nume,Minaur,HCM,Explorari sau chiar Remat se aude foarte tare si numai ti se face pielea de gaina cand auzi toata sala 2.000 de oameni cum te incurajeaza,daca nu erau acei peste 2.000 de suporteri la finala de la Baia-Mare sigur nu castigam nici un set,ba chiar poate nu ajungeam nici la 20 la vreun set,publicul a facut foarte mult,dar nu avem mai multa valoare,daca nu erau la voi szabolcs,nagy si geiger ,atunci sunt ferm convins ca Explorari castiga finala,asta este acei 3 jucatori sunt exceptionali,trag bine la fileu,servesc bombe din fileu,in schimb noi nu avem unul care sa serveasca bomba si care incearca ori o da afara ,ori in fileu,asta e,daca pleaca jucatorii aia 3 de la voi atunci putem castiga si noi locul 1,altfel nu avem nici o sansa,nici 1%

 6. cineva

  5 June 2011 at 22:38

  Nu aveti nicio sansa la cistigarea campionatului.Sa va bucurati daca prindeti primele 4 la anul.Nu aveti buget sa aduceti jucatori de valoare,asa ca vezi-ti de treaba cu cistigarea unei finale.Si fara Geiger Nemeth si Nagy va batem oriunde si oricind.

 7. cineva

  5 June 2011 at 22:40

  Care spectatori ? Ca la meciuri vin nevestele si tiganu ala cu toba.Nu aveti spectatori tot campionatul citi vin la Zalau la meciul cu ultima clasata.

 8. adybaiamare

  6 June 2011 at 12:30

  Era vorba de Champions League anonimule,nu de meciuri din campionat,oricum la zalau nu pute-ti juca,e adevarat ca nu avem jucatori cu valoare mare,dar avem o sala de nota 10,poti recunoaste asta,in schimb la zalau intri prin crasma si sala de 400 de locuri,pentru champions league nu este omologata sala voastra cu parere de rau.degeaba aveti echipa daca nu aveti unde juca in champions league,trebuie sa merge-ti in alt oras.

 9. pt adybaiamare

  6 June 2011 at 14:34

  Sezonul trecut meciurile de Champions League s-au jucat la Zalau in sala de 1200 locuri… nu de 400 de locuri… Voi nu sunteti 400 de insi adunati in tot campionatul… Si orasul asta de 2 lei va depaseste la performante sportive (vezi handbal si volei)… Si in cel mai rau caz se va juca la Cluj, un oras mai accesibil zalauanilor decat Baia-Mare. Municipalitatea va demara proiectul de modernizare si teoretic va fi gata la startul Ligii Campionilor. Anul acesta Remat va ocupa cel putin locul 3 in grupele Champions League. Hai Zalau!

 10. POP

  8 June 2011 at 12:43

  vom castiga un set din mila adversarilor ???

 11. adybaiamare

  8 June 2011 at 16:29

  Eu spun ca va ocupa locul 2 daca raman,nagy,geiger si szabolcs,plus inca vreo 2 transferuri care s-au mai facut,eu zic ca se poate trece de grupe linistit,anul trecut ati perminat pe ultimul loc in grupa doar cu un set castigat in 6 meciuri ca nu i-ati avut pe nici unul din astia 3,s-au ati avut pe careva??daca da imi cer scuze,da nu tare cred.

 12. adybaiamare

  8 June 2011 at 16:32

  Si nu poti compara Baia-Mare cu Zalau pentru ca la handbal feminin am terminat pe locul 8,la fotbal F.C. Maramures a promovat in liga 2,explorari la volei a terminat pe locul 2,iar CSM Stiinta Baia-Mare la rugby este campioana romaniei de 2 ani incoace,adunale si vezi care sunt performante mai bune si iti vei da seama fara sa eziti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI