Connect with us

ALTE SPORTURI

Ioan Santavan, medaliat cu bronz la Cupa României!


Culturistul de la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei a avut o prestaţie excelentă la OPEN 40-44 ani şi a ocupat locul 3


 

Sâmbătă, 20 mai, a avut loc o nouă ediţie a Cupei României la Culturism şi Fitness în oraşul Reghin, din judeţul Mureş. Competiţia a fost destinată mai multor categorii de vârstă: juniori, junioare, seniori, senioare şi masters. Şi judeţul Sălaj a fost reprezentat de Clubul Sportiv Gold GYM Şimleu Silvaniei, club care a participat cu doi sportivi. Este vorba de Ioan Laslo, care este şi preşedintele clubului, şi de Ioan Santavan.

 

 

Cei doi au avut rezultate bune, în special Ioan Santavan. Deşi nu practică de mult timp acest sport, culturistul de la CS Gold GYM a impresionat pe la concursurile pe la care a participat. Astfel, sâmbătă, acesta a reuşit să obţină medalia de bronz la OPEN 40 – 44 de ani. Şi Ioan Laslo a fost foarte aproape de o clasare pe podium la OPEN +45  de ani, însă acesta s-a clasat în final pe locul al IV-lea.

 

Totuşi, de menţionat este faptul că această ultimă categorie a fost una destul de dificilă, din cauza faptului că în această competiţie nu a existat categoria +55 ani, iar sportivii de la +45 erau cu 10 ani mai tineri şi cu 20 kg mai grei!

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI