Connect with us

Culturism

Szeredai Krisztian Akos, medaliat cu aur la Cupa României. GALERIE FOTO

Culturistul sălăjean legitimat la CS Alfa Zalău a avut o comportare excelentă la competiţia desfăşurată în municipiul Reghin şi a fost cel mai bun la categoria 75 kg tineret


În perioada 19-20 mai, în municipiul Reghin din judeţul Mureş, la Casa de Cultură “Eugen Nicoară” s-a desfăşurat Cupa României la Culturism. La prestigioasa competiţie şi judeţul nostru a fost reprezentat. Astfel, CS Alfa Zalău a concurat cu trei sportivi. Szeredai Krisztian Akos, la 75 kg la categoria tineret, Raul Marian Andreass, 70 kg la categoria juniori şi Elshaer Mohamed, 80 kg la seniori.

Sportivii pregătiţi de Liviu Unguruşan au avut o comportare foarte bună la competiţia din judeţul Mureş. Cea mai bună performanţă a reuşit-o Szeredai Krisztian Akos, cel care a reuşit să obţină medalia de aur la categoria sa. De menţionat este faptul că acest rezultat este cu atât mai important cu cât culturistul a revenit în competiţii oficiale după o pauză de un an. Szeredai Krisztian Akos a participat şi în concursul OPEN, concurs în care s-au calificat câştigători de la toate categoriile de greutate de la tineret. În final, acesta s-a ales cu medalia de argint. Şi juniorul în vârstă de 17 ani, Raul Marian Andreass a avut o prestaţie excelentă.

Chiar dacă nu s-a impus la categoria sa, culturistul sălăjean a obţinut medalia de argint. Singurul reprezentat al CS Alfa Zalău la categoria seniori nu a reuşit să ocupe un loc pe podium. Astfel, Elshaer Mohamed s-a clasat la finalul competiţiei pe locul 5.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Culturism