Connect with us

ARTE MARTIALE

“Titanul” Adrian Popescu-Săcele a condus seminarul “Academica Student” de la Zalău


Preşedintele Federaţiei Române de Karate Modern a fost invitatul special al seminarului “Academica Student” organizat de CS Dani San


 

Sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” Zalău  a găzduit în perioada 12-14 mai “Academica Student”, un seminar de pregătire organizat de CS Dani San Zalău şi condus de sensei Adrian Popescu-Săcele.

 

Alături de sportivii sălăjeni au fost prezenţi la Zalău karateka din Botoşani, Cluj-Napoca, Satu Mare şi Târgu Secuiesc. În total, la antrenamentele conduse de “titanul” Adrian Popescu-Săcele au fost prezenţi peste 100 de sportivi dornici de a se perfecţiona în vederea unor evoluţii cât mai bune în cadrul activităţilor competiţionale la care urmează să participe.

 

În calitate de organizator şi bună gazdă, Dan Chiş care este şi unul din cei mai titraţi practicanţi ai artelor marţiale din judeţul Sălaj, i-a oferit lui sensei Adrian Popescu-Săcele o plachetă în semn de mulţumire pentru onoarea făcută de a fi prezent şi a conduce seminarul “Academica Student” organizat de CS Dani San la Zalău.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE