Connect with us

FOTBAL

Daniel Celea: „Sănătatea Cluj a primit un penalty destul de uşor, însă arbitrajul nu a influenţat rezultatul partidei”


Fotbalistul celor de la FC Zalău crede că „alb-albaştrii” au pierdut la Cluj doar pe mâna lor, din cauza faptului că nu au fost în stare să înscrie, în ciuda numeroaselor ocazii avute


 

FC Zalău a fost mai mult o dezamăgire în acest retur. După o primă parte de campionat foarte bună, în care „alb-albaştrii” au fost mai mereu pe primele locuri, terminând turul de campionat la 5 puncte în spatele liderului AFC Hermannstadt, a urmat un retur dezamăgitor.

 

Astfel, au fost multe puncte pierdute şi uşor uşor, gruparea de la poalele Meseşului a coborât şi în clasament. Ultimele puncte pierdute au fost în jocul din penultima etapă a campionatului. FC Zalău s-a deplasat la Cluj pentru duelul cu Sănătatea, însă din păcate zălăuanii s-au întors fără niciun punct.

 

Cu toate că au avut câteva ocazii importante, sălăjenii nu au reuşit să înscrie, iar cei care au deschis scorul au fost clujenii, după ce Raul Ciupe a transformat o lovitură de la 11m, chiar înainte de pauză. În partea secundă, tot clujenii au înscris şi jocul s-a terminat cu scorul de 2 – 0 pentru Sănătatea.

 

Astfel, FC Zalău a înregistrat un nou eşec în acest retur de campionat. Daniel Celea, jucător venit în iarna trecută la poalele Meseşului este de părere că acel penalty a fost acordat destul de uşor, însă nu consideră că arbitrajul ar fi influenţat acest rezultat.

 

„Nu s-a întâmplat nimic la jocul acesta. Am început foarte bine şi am avut multe ocazii de gol, dar nu am reuşit să băgăm mingea în poartă. Înainte de pauză, Sănătatea Cluj a primit un penalty destul de uşor, din punctul meu de vedere şi asta ne-a dat aşa peste cap. Totuşi, arbitrajul nu a influenţat rezultatul, pentru că dacă dădeam gol repede, la ocaziile pe care le-am avut, am fi câştigat lejer. E clar că nu am avut un final de retur aşa cum ne aşteptam, deoarece am pierdut multe meciuri. Pentru meciul din ultima etapă, ne dorim să câştigăm şi să terminăm campionatul cu capul sus”, ne-a declarat Daniel Celea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL