Connect with us

ARTE MARTIALE

Familia A.N.A.K. s-a reunit la Marghita


În perioada 12-14 mai, membri ai Asociaţiei Nord Amical Karate s-au întâlnit pentru un seminar de antrenori şi arbitri, dar şi pentru a pune la punct câteva aspecte legate de regulament


 

Weekend-ul trecut a fost unul de sărbătoare pentru Asociaţia Nord Amical Karate, deoarece în perioada 12-14 mai, familia ANAK s-a reunit la Marghita pentru un seminar de antrenori şi arbitri.

 

 

Astfel, în cadrul acestui eveniment au fost prezenţi mai mulţi antrenori din cadrul Asociaţiei din diferite judeţe, precum Maramureş, Bihor şi Sălaj. Judeţul nostru a fost reprezentat de   două cluburi, cunoscutul club CS Omega, dar şi proaspătul club de karate din Jibou, CS Coste.

 

 

Să spunem că au avut loc antrenamente şi cu antrenorii, dar şi cu sportivii din loturile reprezentative. Prof. Gheorghe Pop de la CS Omega Şimleu a susţinut chiar un seminar de arbitraj pentru arbitrii din Asociaţie, în timp ce antrenamentele de karate au fost susţinute de sensei Viorel Duţă 6 Dan din Baia Mare. După antrenamente, cei prezenţi la seminar au făcut recuperarea în apă termală.

 

 

De menţionat este faptul că după primul lor curs, doi arbitri maramureşeni au fost promovaţi. La Marghita nu a fost vorba doar de antrenamente, iar cei din familia ANAK au pus la punct şi câteva prevederi din regulament.

 

 

“Ne-am simţit bine împreună, chiar dacă vremea nu a fost una foarte călduroasă, da a fost bine, nu a plouat. Am pus la punct noile prevederi regulamentare cu arbitrii din Asociaţie, ce noutăţi au intervenit în regulament la nivel european şi mondial”, ne-a declarat prof. Gheorghe Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE