Connect with us

DIVIZIA A1

Adio, campionule! CS Volei Municipal s-a despărţit de Karel Linz


Contractul dintre noua campioană şi valorosul secund s-a încheiat în această vară, iar şansele ca cele două părţi să continue şi în campionatul viitor sunt extreme de reduse, având în vedere că voleibalistul din Cehia a solicitat un salar prea mare pentru posibilităţile grupării sălăjene


În vara anului trecut, Karel Linz (n. 20 aprilie 1986, 200 cm) a fost cel care a încheiat lista achiziţiilor vicecampioanei României pentru sezonul 2016 – 2017.

Cu toate acestea, secundul ceh s-a acomodat foarte bine şi rapid la poalele Meseşului, iar în stagiunea recent încheiată a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Zalăului.

Acest lucru este arătat şi de statistici, deoarece jucătorul în vârstă de 31 de ani s-a aflat pe un podium întocmit pe baza numărului de puncte realizate.

Cu Karel Linz la fileu, CS Volei Municipal a reuşit să cucerească titlul naţional!

La finalul sezonului, înţelegerea dintre cele două părţi s-a încheiat. Conducerea clubului, însă, l-a ofertat pentru un nou angajament.

Din păcate, se pare că pretenţiile jucătorului au fost mult mai mari decât cele din campionatul trecut şi noua campioană a României nu şi-a permis să ofere atât de mulţi bani.

În aceste condiţii, jucătorul s-a despărţit de formaţia pregătită de Marian Constantin, iar şansele sale de a continua activitatea la poalele Meseşului sunt minime.

Să mai spunem că, înainte de a venit la Zalău, Linz a mai evoluat în Franţa la Montpellier Volley UC şi Nantes, dar şi în Rusia la Krasnoyarsk.

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 24 mai.

54 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1