Connect with us

ALTE SPORTURI

S-a terminat cu succes o nouă ediţie a Cupei Văilor. CLASAMENTE pe DISCIPLINELE SPORTIVE


Vineri dimineţa s-a disputat la Zalău faza finală a cele mai longevive competiţii şcolare din ţară


Vineri la ora 9:00, câştigătoarele fazei zonale ale celei de-a 49-a ediţii a Cupei Văilor şi-au dat întâlnire în Zalău pentru a se stabili cele mai bune echipe şcoale din judeţ, la 5 discipline sportive.

 

Astfel, şcolarii s-au întâlnit la 5 discipline pe echipe, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi minifotbal. În plus, pe lângă aceste sporturi de echipă, au avut loc şi concursuri de atletism, pe stadionul „Municipal”

 

Defăşurată în sala de sport a Şcolii Gimnaziale  „Corneliu Coposu” Zalău, competiţia feminină de handbal a fost câştigată de către Şcoala Gimnazială Derşida, echipa gazdă fiind pe locul secund, iar podiumul a fost completat de Şcoala Gimnazială Halmăşd.

 

Competiţia de handbal masculin a fost câştigat de către Liceul Tehnologic „Csereya-Goga” Crasna, după o finală câştigată împotriva Şcolii Gimnaziale Halmăşd. Pe locul 3 s-a clasat Şcoala „Simion Bărnuţiu” Bocşa.

 

Şcoala Gimnazială „Silvania” Şimleu Silvaniei a fost performera Cupei Văilor la disciplina Volei. Atât la fete, cât şi la băieţi, competiţia a fost adjudecat de echipele din oraşul de la poalele Măgurii. La feminin, Liceul Tehnologic Sîg s-a clasat pe locul 2, în timp ce Şcoala Gimnazială „Porolissum” Zalău s-a situat pe locul 3. La masculin, Şcoala Gimnazială „Porolissum” Zalău a venit pe locul 2, iar Şcoala Gimnazială Ip a completat podiumul.

 

În competiţia de minifotbal, Şcoala Gimnazială Rus a fost cea mai bună şi s-a clasat pe primul loc, urmată de Şcoala Gimnazială Chieşd şi pe locul 3, Şcoala Gimnazială „Porolissum” Zalău.

 

Să spunem că una dintre performele Cupei Văilor din acest an a fost Şcoala Gimnazială „Porolissum” Zalău.  Deşi nu a câştigat vreo competiţie, şcoala zălăuană a obţinut clasări pe podium la trei discipline, urmată într-un asemenea clasament de Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Halmăşd, cu două clasări pe podium. Ambele au fost obţinute la sportul pe semicerc, sport în care şcoala a avut prestaţii bune şi în ediţia trecută.  De asemenea, Şcoala Gimnazială „Silvania” Şimileu Silvaniei a obţinut două locuri 1 la volei, disciplină la care a dominat atât în competiţia masculină, cât şi în cea feminină.

Mai multe detalii despre această ediţie a Cupei Văilor, în ediţiile următoare ale ziarului Sportul Sălăjean.

 

În zilele următoare, vom reveni cu galerie foto de la fiecare disciplină sportivă.

 


CLASAMENTE:

 

Handbal fete:

 

 1. Şcoala Gimnazială Derşida
 2. Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău
 3. Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Halmăşd

 

Handbal băieţi:

 

 1. Liceul Tehnologic „Cserey-Goga” Crasna
 2. Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Halmăşd
 3. Şcoala „Simion Bărnuţiu” Boşca

 

 

Volei fete:

 

 1. Şcoala Gimnazială „Silvania” Şimleu Silvaniei
 2. Liceul Tehnologic Sîg
 3. Şcoala Gimnazială „Porrolissum” Zalău

 

 

Volei băieţi:

 

 1. Şcoala Gimnazială „Silvania” Şimleu Silvaniei
 2. Şcoala Gimnazială „Porrolissum” Zalău
 3. Şcoala Gimnazială Ip

 

Minifotbal:

 

 1. Şcoala Gimnazială Rus
 2. Şcoala Gimnazială Chieşd
 3. Şcoala „Porrolissum” Zalău

 


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI