Connect with us

FOTBAL

Comuna Măerişte rămâne fără echipă de fotbal!

După ce în urmă cu doi ani a dispărut din peisaj Venus Giurtelec, acum a venit rândul celor de la Frăţia Măerişte să îşi anunţe retragerea din Liga a V-a


În sezoanele trecute, Măerişte era printre puţinele comune din Sălaj care avea două echipe de fotbal, una în Liga a IV-a (Venus), iar cealaltă în Liga a V-a, este vorba de Frăţia Măerişte. Ambele au reuşit rezultate notabile, în special Venus Măerişte, care chiar a câştigat faza judeţeană a Cupei României, în urmă cu 6 ani.

 

Această formaţie a traversat şi momente mai grele, iar în anul 2015 a fost exclusă din competiţiile organizate de AJF Sălaj după două neprezentări. Din păcate, la doi an distanţă şi Frăţia Măerişte spune pas competiţiei din Seria a Est a Ligii a V-a. Din câte se pare problemele de lot sunt cauzele pentru care oficialii de la Frăţia au şi trimis o adresă către AJF Sălaj prin care au anunţat retragerea din campionat. “Am fost informaţi de cei de la Frăţia Măerişte că nu mai pot continua sub nicio formă acest campionat, din cauza marilor probleme de lot. Şi în etapa trecută, Frăţia nu s-a prezentat la Derşida tot din acest motiv. Sperăm ca problemele celor de la Măerişte să se rezolve până când începe sezonul viitor, când echipa se va putea înscrie din nou în competiţie, dar după achitarea penalizărilor”, a spus secretarul AJF Sălaj, Leontin Moga.

Conform regulamentului, Frăţia Măerişte va pierde toate meciurile din retur la “masa verde”. După 21 de etape, echipa din Măerişte ocupa locul 12 în Seria Vest şi duminică urma să joace cu Voinţa Horoatu Crasnei.

 

227 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL