Connect with us

Ştiri din Sălaj

Şocant: O tânără de 15 ani din Sălaj a fost înjunghiată mortal de concubin


Totul s-a întâmplat joi seara, când un tânăr în vârstă de 18 ani din Jibou a omorât-o pe partenera de viaţă, pe motiv că aceasta ar fi dorit să pună punct relaţiei


În oraşul de pe Someş se mai aude încă ecoul veştii în ce priveşte moartea fulgerătoare a fotbalistului Marius Chechedi, cel care a decedat într-un tragic accident rutier.

După mai puţin de o lună, comunitatea din Jibou a fost zguduită din nou de un caz înspăimântător. Astfel, joi seara, pe strada Cărămidarilor, a avut loc o crimă odioasă. O tânără ce nu împlinise nici măcar 16 ani, a fost înjunghiată mortal în zona gâtului de concubinul ei, un tânăr de 18 ani de pe aceeaşi stradă. Se pare că motivul ar fi decizia tinerei de a se despărţi de cel cu care avea o relaţie.

Conform celor spuse de Crin Bologa – prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, jibouanul i-a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul şi tânăra a decedat pe loc.

Ambulanţa şi poliţia au fost alertati undeva, după ora 21.30, că un tânăr şi-a înjunghiat concubina. Iniţial, agresorul a fugit, dar în cursul nopţii acesta a fost prins şi în acest moment se află în custodia organelor judiciare, fiind audiat despre cele întâmplate aseară.
Dacă se va stabili că loviturile multiple au cauzat moartea, jibouanul va fi cercetat pentru fapta de omor şi riscă închisoare de la 15 la 25 de anis au chiar pe viaţă şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Urmează să se efectuează şi autopsia pentru stabilirea cu exactitate cauza decesului. În funcţie de concluziile medicului legist, procurorii vor decide ce măsuri se impun.

“Ambulanţa a fost solicitată la ora 21.37 şi a ajuns la faţa locului la ora 21.38 de minute, locaţia fiind situată la doar câteva sute de metri de staţia de Ambulanţă. Echipajul a găsit o tânără de aproximativ 15 ani cu o plagă injunghiată supraclavicular drept, cu secţiune de arteră în stop cardio-respirator. Echipajul a început resuscitarea, i-a administrat tinerei perfuzii, iar la ora 21.51 a venit în ajutor încă un echipaj de la Zalău, aflat în zonă, care a continuat resuscitarea tinerei, dar fără rezultat. La ora 22.29 a fost declarat decesul”, a spus Liviu Varga – purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Sălaj pentru colegii de la Graiul Sălajului.

33 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj