Connect with us

FOTBAL

Ultima deplasare a sezonului pentru FC Zalău


Gruparea de sub Meseş întâlneşte vineri Sănătatea Cluj, pe terenul căreia este obligată să câştige pentru a mai spera la podium


 

Cu doar un punct obţinut în ultimele două etape, FC Zalău şi-a diminuat serios şansele la podium. Ba mai mult, gruparea de sub Meseş a ajuns pe locul 7, ceea ce l-a deranjat la maxim pe preşedintele Ioan Morar, care a anunţat că împotriva jucătorilor se vor lua măsuri, dacă nu se obţinut 6 puncte din ultimele două jocuri.

 

În aceste condiţii, “alb-albaştrii” nu au altă variantă decât să câştige vineri, pe terenul Sănătăţii Cluj, în ultima deplasare a sezonului. Zălăuanii au o misiune cât se poate de dificilă, mai ales că şi clujenii luptă pentru o clasare pe podium şi cu două etape înaintea finalului de campionat se află pe locul 3. Între cele două echipe este o distanţă de 3 puncte, chiar dacă FC Zalău ocupă momentan locul 7. “Viruşii verzi” vin după trei rezultate pozitive, două victorii cu ASA II Tg. Mureş şi Fotbal Comuna Recea, dar şi după o remiză cu Unirea Jucu şi au moral bun înaintea jocului de vineri.

 

În schimb, jucătorii de la FC Zalău sunt mai mult cu gândul la vacanţă, lucru care s-a văzut şi la ultimele două partide. Însă, conducătorul a anunţat care este obiectivul pentru ultimele două  runde, adică maxim de puncte, în caz contrar urmând ca fotbaliştii să intre în vacanţă cu penalizări financiare.

 

Pentru a reveni pe podium, acolo de unde a început returul de campionat, FC Zalău are acum de trecut peste trei echipe. Cu Sănătatea Cluj va juca vineri, în timp ce Unirea Jucu şi  Gaz Metan II Mediaş vor avea meci direct în penultima rundă. Şi ocupanta locului 5 – Fotbal Comuna Recea are parte de un meci dificil, iar sâmbătă va juca cu AFC Hermannstadt, liderul Seriei a V-a.

 

Vineri, ora 18.00, Stadionul “Clujeana” din Cluj-Napoca: Sănătatea Cluj – FC Zalău

58 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL