Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău reprezintă Sălajul la faza zonală a juniorilor E

Devenită campioană în Sălaj, formaţia zălăuană a obţinut dreptul de participa la faza zonală de la Cluj-Napoca, acolo unde se va duela cu campioane din judeţele limitrofe


 

La categoriile de vârstă din Sălaj la care a participat, Viitorul Zalău a devenit campioană, atât la juniori D, cât şi la juniori E, astfel că va reprezenta judeţul nostru la fazele zonale. Juniorii E de la gruparea zălăuană vor lua startul la faza zonală de la Cluj-Napoca, care este programată în perioad 21 – 23 mai.

Viitorul a fost repartizată în grupă cu Luceafărul Cluj, LPS Bihorul şi ACS Transilvania Bistriţa şi va încerca să termine pe primul loc, poziţie care i-ar asigura calificarea în finala fazei zonale.

 

În primul meci, Viitorul se va duela duminică că Luceafărul Cluj, după care tot în aceeaşi zi va întâlni LPS Bihorul Oradea, urmând ca luni să întâlnească ACS Transilvania Bistriţa.

“Grupa de 2006 este formată din copii foarte valoroşi, dar va fi greu la faza zonală, fiindcă toate adversarele au loturi foarte bune la această categorie de vârstă. Nivelul este foarte ridicat, dar avem încredere că Viitorul Zalău poate face o figură frumoasă la această fază zonală şi va încerca să obţină cât mai multe rezultate pozitive. La grupele de copii şi juniori trebuie să se înţeleagă că cluburile sunt formatoare de jucători pentru fotbalul mare şi nu de echipe”, a declarat Daniel Sabou, membru fondator al clubului CS Viitorul Zalău.

Să mai spunem că juniorii E de la Viitorul Zalău au devenit campioni în Sălaj fără să piardă niciun meci, contabilizând 10 victorii şi un rezultat de egalitate în cele 11 meciuri jucate până acum. În ultima rundă, Viitorul mai trebuie să joace şi cu Luceafărul Bălan, dar partida a fost amânată. Indiferent de acest rezultat, zălăuanii sunt campioni.

 

Programul celor de la Viitorul la faza zonală:

 

Duminică, ora 11.00: Viitorul Zalău – Luceafărul Cluj

Ora 16.00: LPS Bihorul – Viitorul Zalău

Luni, ora 10.00: Viitorul Zalău – ACS Transilvania Bistriţa

 

Din Grupa B a fazei zonale de la Cluj fac parte Banatul Timişoara, Primavera Satu Mare şi Plomob Sighetu Maramaţiei

 

 

 

 

 

 

28 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL