Connect with us

FOTBAL

Juniorii A de la FC Zalău au căzut de pe locul 2


Juniorii A au pierdut în deplasarea de la Oradea şi au coborât o poziţie în clasament, dar au în continuare şanse reale de a termina sezonul pe poziţia secundă, având de recuperat doar un punct


Campionatul Naţional de juniori republicani se află pe final, iar până la terminarea sezonului au mai rămas de jucat două etape. Gruparea de sub Meseş se află în faţa unei performanţe notabile, iar juniorii A de la FC Zalău se pot clasa pe podium şi chiar au şanse de a termina campionatul pe poziţia secundă.

Deocamdată, elevii lui Alexandru Pop sunt pe locul 3, după ce sâmbătă au pierdut în deplasarea de la Luceafărul Oradea.  Ca şi în mai toate meciurile din acest campionat, “alb-albaştrii” au făcut un joc bun şi şi-au dominat adversarul, dar în ciuda unor ocazii mari, la pauză s-a intrat cu scor alb.

Chiar înainte de pauză, situaţia Zalăului s-a complicat, iar Tomas Ilyes a fost eliminat destul de uşor de către arbitru. În 10 oameni, misiunea elevilor lui Alexandru Pop a fost mult mai dificilă, iar la scurt timp după reluare,

Luceafărul Oradea a deschis scorul. Cu un sfert de oră înainte de final, gazdele şi-au dublat avantajul, însă pe final, FC Zalău a revenit în joc, în urma reuşitei lui Alexandru Taloş.
“Alb-albaştrii” au avut chiar şansa egalării, dar până la urmă au trebuit să se recunoască învinşi, deşi după aspectul jocului, Sebastian Duma şi colegii săi meritau un rezultat pozitiv.

“Nu am vorbit despre arbitraj în acest sezon, dar la meciul de la Oradea am fost dezavantajaţi. Dacă nu era acea eliminare din prima repriză, nu cred că pierdeam. Şi în 10 oameni am jucat bine şi am avut ocazii, dar din păcate nu am marcat. Ne concentrăm acum pentru meciul cu Electrica Baia Mare şi sperăm ca şi jocul rezultatelor să ne ajute şi să terminăm pe podium”, a declarat antrenorul Alexandru Pop.


CLASAMENT :

1. CFR Cluj                        22     21   1   0   117 – 14     64

2. Luceafărul Oradea      23     10   4   9    43 –  39      34

3. FC Zalău                       23     10   3 10    47 – 56       33

4. LPS Cluj-Napoca         22      9   4   9     58 – 46      31

5. Electrica Baia Mare    22      10   4   9   41 – 41       31

6. Mara Baia Mare            23      8   0  15   48 – 50      24

7. CSS 2 Baia Mare            21     3   0  19   17 – 125      9

 

 Ultima etapă  se dispută sâmbătă, ora 12.00:

Electrica Baia Mare – FC Zalău

CSS 2 Baia Mare – LPS Cluj

Luceafărul Oradea – CFR Cluj

 

Luceafărul Oradea – FC Zalău 2 – 1 (0 – 0)


A marcat:
Alexandru Taloş

 

FC Zalău: Andrei Pop – Alexandru Taloş, Eduard Kurti, Tomas Ilyes, Raul Irimeş, Sergiu Horvat, Alin Lazăr, Sebastian Duma, Sergiu Bercean, George Marian şi Denis Chiş. Au mai evolaut: Mădălin Şandor – Neluţu Berbenţi şi Cristian Pop. Antrenor: Alexandru Pop


 

13 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL