Connect with us

HANDBAL

Florentin Pera, noul antrenor al vicecampioanei României la handbal feminin


Fostul antrenor secund al naţionalei de handbal feminin a României se va ocupa de destinele Dunării Brăila pentru următoarele două sezoane


HC Dunărea Brăila a reuşit să devină vicecampioana României în sezonul 2016-2017 la handbal feminin. Cu toate acestea, antrenorul Costică Buceschi a plecat de la echipă şi din sezonul următor va ocupa banca tehnică a Coronei Braşov.

 

Astfel, postul de antrenor al formaţiei de pe Dunăre a rămas vacant. Totuşi, începând de joi, 18 mai, Florentin Pera se va ocupa de destinele Dunării Brăila, după ce a semnat un contract valabil pe două sezone.

 

În sezonul recent încheiat, tehnicianul în vârstă de 37 de ani a antrenat „U” Cluj, formaţie pentru care a debutat cu o victorie chiar împotriva Dunării Brăila.

 

La formaţia de pe Dunăre, fostul antrenor secund al naţionalei de handbal feminin a României va avea parte de o nouă provocare. Cu toate că multe jucătoare au plecat de la echipă, conducerea vicecampioanei României se gândeşte chiar la Liga Campionilor.

 

“În 2017 avem cel mai mare buget din istoria clubului, 3.6 milioane de lei (n.r. aproximativ 800.000 de euro), fără a pune la socoteală şi contribuţia sponsorilor. Încercăm să terminăm pe locul 2, poziţie care nu este deloc întâmplătoare, ci pentru că în vara trecută am adus la Brăila tot ce s-a putut lua mai bun de pe piaţa internă. Astfel, ne gândim să ne înscriem chiar în Liga Campionilor”, a declarat pentru prosport Dragoş Chiriţă, conducătorul Dunării Brăila.

74 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL