Connect with us

TENIS

Şimleuanul Kutasi Bence, triumfător la Cupa “Alpa” de la Deva


Tenismenul legitimat la CS ProTenis Şimleu Silvaniei şi antrenat de Barna Krisztian a fost de neoprit la turneul organizat sub egida Federaţiei Române de Tenis


În perioada 13-16 mai, la Deva s-a desfăşurat concursul Cupa “Alpa, sub egida Federaţiei Române de Tenis. La această competiţie, judeţul Sălaj a fost reprezentat de Kutasi Bence, sportiv legitimat la CS ProTenis Şimleu Silvaniei. Tenismenul antrenat de Barna Krisztian a participat la categoria 12 ani şi a avut cea mai bună evoluţie din concurs.

Astfel, pentru calificarea în primii 4, şimleuanul a trecut în două seturi, scor 6 – 4, 6 – 3 de Sebastian Alexoi de la CS Alpa Deva. Pentru stabilirea câştigătorului, cei patru semifinalişti s-au duelat fiecare cu fiecare. Sălăjeanul nostru a fost cel mai în formă şi a reuşit numai victorii.

Prima sa victimă a fost băimăreanul Alexandru Lupu, pe care l-a învins cu 6 – 2, 6 – 4. A urmat o nouă victorie şi împotriva lui Matei Drăghici, sportiv legitimat la CS Văideanu Braşov, scor 6 – 1, 6 – 4. Prin urmare, Kutasi Bence a devenit câştigător al Cupei “Alpa” de la Deva şi confirmă forma bună în care se află.

Şi antrenorul său se arată destul de fericit pentru Bence. “Mă bucur pentru acest succes al lui şi sper să aibă un sezon cât mai reuşit în continuare”, ne-a declarat Barna Krisztian.

13 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS