Connect with us

ALTE SPORTURI

Majoretele de la CS Terra Kid Zalău s-au calificat la “Europene”!


Clubul Sportiv Terra Kid Zalău cucereşte medalii naţionale şi în competiţiile de majorete. În cadrul naţionalelor desfăşurate la finalul săptămânii trecute la Râşnov şi Braşov, majoretele pregătite de George Nicola au urcat pe podium de două ori


 

Campionatul Naţional de Majorete a fost organizat anul acesta de Asociaţia de Majorete din România, Asociaţia Club Sportiv Olimpic Cetate Râşnov şi Primăria Râşnov. Printre echipele participante s-a aflat şi o delegaţie a Clubului Sportiv Terra Kid Zalău condusă de George Nicola.

La startul întrecerilor care au reunit anul acesta un număr de 63 de echipe şi aproximativ 900 de sportivi, competitorii au încercat să-şi demonstreze măestria în cadrul unui spectacol-concurs.

Introducerea unor secţiuni noi de concurs şi a unor categorii de vârstă a făcut ca numărul de medalii să fie crescut faţă de ediţiile anterioare, iar faptul că întrecerea a constituit un criteriu de calificare la Campionatul European a crescut mult şi interesul faţă de competiţia de la Râşnov.

Alături de copiii de la CS Terra Kid Zalău au mai fost prezenţi la Râşnov copii din Abrud, Alba-Iulia, Alexandria, Baia-Mare, Bistriţa-Năsăud, Bucureşti, Buzău, Câmpeni, Câmpia-Turzii, Cluj-Napoca, Floreşti, Focşani, Giurgiu, Gherla, Moldoviţa, Panciu, Ploieşti, Pucioasa, Reşiţa, Sulina, Slobozia, Târgovişte şi, bineînţeles, Râşnov.

CS Terra Kid a reuşit în cadrul spectacolului-concurs mai multe clasări pe podium, iar spre satisfacţia lui Remus Cliţan, preşedintele clubului zălăuan, la una din categorii, majoretele au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Dintre performanţele notabile ale clubului zălăuan în cadrul competiţiei de la Râşnov, care ulterior a fost mutată din cauza vremii potrivnice în Sala Sporturilor din Braşov amintim:

– locul 1 majorete hobby – junioare echipe;

– locul 2 solo majorete tradiţional cu pom pon;

– loc 4 duo majorete tradiţional cu pom pon.

De menţionat faptul că echipa Clubului Sportiv Terra Kid Zalău s-a calificat  la Campionatul European ce va avea loc în luna septembrie, în Slovenia, la două secţiuni. O superbă calificare la Campionatul European a obţinut şi echipa de cadete “Alegria” Zalău, echipă pregătită de Roxana Dobocan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI