Connect with us

VOLEI

Claudiu Iov şi Rareş Bălean, campioni naţionali!


După ce a câştigat titlul de campion naţional cu echipa de club ACS Volei Club Municipal  Zalău, tânărul Rareş Bălean a reuşit duminică să se încununeze campion naţional universitar cu echipa Univerităţii “Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, acolo unde a fost coleg cu un alt zălăuan, Claudiu Iov, membru de bază al echipei Volei Club Zalău


 

Rareş Bălean este singurul voleibalist care a reuşit în 2017 să cucerească două titluri de campin naţional. Sportivul lansat în sportul de performanţă de Clubul Sportiv Şcolar Zalău a reuşit în interval de mai puţin de trei săptămâni să cucerească două medalii de aur.

 

După ce s-a încununat campion cu echipa de club finanţată în cea mai mare parte de Primăria Municipiului Zalău, tânărul voleibalist zălăuan a reuşit duminică să câştige o nouă medalie de aur într-o competiţie naţională, de această dată în întrecerea universităţilor din România.

 

Din componenţa echipei Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca mai fac parte şi alţi jucători angrenaţi în primul eşalon al voleiului din România, dar şi un alt zălăuan, Claudiu Iov – component de bază al echipei ACS Volei Club Zalău 2015, grupare ce evoluează în Divizia A2.

4 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI