Connect with us

Ştiri din Sălaj

  Un sălăjean,  la comanda Jandarmeriei Mobile Cluj-Napoca!


Începând cu data de 15 mai 2017, Sebastian-Florin Cliţan va ocupa funcţia de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca


Prin ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, începând cu data de 15.05.2017, Col. Sebastian-Florin Cliţan, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, a fost numit în funcţia de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, în urma concursului organizat pentru ocuparea acestui post în luna aprilie, la Bucureşti.

 

Fostul comandant al Grupării Mobile Cluj-Napoca, Florinel Budişan a trecut în rezervă după o carieră de 33 de ani în structurile de restabilire a ordinii publice. Budişan a condus între 1994 şi 2008 Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sălaj după care a devenit comandant al Grupării Mobile Cluj-Napoca. După ieşirea în rezervă a lui Budişan şi până în momentul numirii lui Cliţan, postul a fost ocupat de interimarul Ioan Eugen Todoruţ.

 

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca funcţionează în subordinea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, ca structură destinată organizării şi executării misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice şi de combatere a infracţionalităţii, având ca zonă de responsabilitate teritorială 5 judeţe din zona de nord-vest a ţării: Cluj, Bihor, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Dl. Col. Sebastian-Florin Cliţan  este licenţiat în ştiinţe juridice şi ştiinţe economice, a absolvit masterate în drept penal şi procesual penal aprofundat, în management organizaţional şi resurse umane, având o experienţă de peste 25 de ani ca ofiţer în cadrul jandarmeriei sălăjene.  În cadrul I.J.J. Sălaj a ocupat funcţia de şef al Serviciului Management Operaţional.

102 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj