Connect with us

DIVIZIA A1

Cornel Miron şi-a prelungit înţelegerea cu CS Volei Municipal


Recent, jucătorul venit de la Steaua la începutul anului 2015 a semnat cu campioana României un contract pe două sezoane


Chiar dacă campionatul s-a terminat de mai puţin de trei săptămâni, noua campioană îşi stabileşte deja lotul cu care va defila în sezonul 2017 – 2018. Mai întâi, conducerea a discutat cu jucătorii aflaţi la final de contract, iar mai apoi vor avea loc şi transferurile.

Astfel, “căpitanul” Leo Dall Agnol şi-a prelungit angajamentul cu gruparea de la poalele Meseşului încă dinanintea finalei Cupei României.

Mai apoi, şi internaţionalul Răzvan Mihalcea şi-a dat acordul pentru o nouă înţelegere şi valorosul centru va putea fi văzut în tricoul Zalăului şi în următoarele două sezoane.

Pe lista jucătorilor care continuă cu noua campioană se află şi Cornel Miron (născut pe 20 februarie 1994). Să spunem că jucătorul originar din Bucureşti a fost transferat de la Steaua Bucureşti la începutul anului 2015.

La venirea sa la Zalău, Radu Nistorescu – preşedintele clubului din acea perioadă – spunea: “Pe Cornel Miron îl urmărim de aproape doi ani de zile. A fost component al echipei naţionale de juniori, a Naţionalei sub 21 de ani, precum şi a Naţionalei de tineret. Este un jucător tânăr, promiţător şi politica noastră este de a pune pe picioare o echipă bună formată din jucători români cu un buget mai mic”.

În această perioadă, voleibalistul a evoluat mai puţin pentru CS Volei Municipal, însă el şi-a făcut datoria de fiecare dată când antrenorii au apelat la serviciile sale.

La vârstă de 23 de ani, jucătoarul ce evoluează pe postul de extremă a acumulat experienţă şi în noua ediţie de campionat ar putea prinde mai multe minute la fileu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1