Connect with us

ARTE MARTIALE

Aur şi argint “european” pentru Călin Marincaş

Ediţia din acest an a Campionatului European de karate tradiţional s-a derulat la finalul săptămânii trecute, la Belgrad, în Serbia. CS Terra Kid avea ca obiectiv 4 medalii. Mai bine zis, Călin Marincaş, care a concurat la patru probe. Dar numărul lor a fost dublu, sportivii legitimaţi în cadrul grupării conduse de Remus Cliţan având o evoluţie de-a dreptul remarcabilă. Marincaş şi-a realizat obiectivul, intrând în posesia a patru medalii, devenind campion şi vicecampion european.

Cu toate că “europenele” au atras cei mai mediatizaţi şi în vogă sportivi din Europa, cel mai bun sportiv al judeţului a ţinut să demonstreze tuturor că a trecut cu bine peste problemele medicale pe care le-a avut la mâna stângă. Valorosul nostru karateka a vedenit campion european la fuku-go şi vicecampion european la kata, kumite individual şi pe echipe. Aşadar, vitrina cu trofee şi medalii a zălăuanului nu numai că a devenit mai neîncăpătoare, ci şi mai valoroasă.

Şi ceilalţi karateka ai CS Terra Kid Zalău au făcut senzaţie, George Găvriluţ, Mercea Vlad şi Solyom Szilard cucerind argintul în proba de kata pe echipe copii 4. Dan Poptelecan nu a avut adversar la kumite individual copii 1, devenind campion european. In schimb, Iulia Cliţan şi Marc Crecan au devenid vicecampioni europene în probele de kata individual, respectiv kumite-echipe juniori. Singurele sportive din delegaţia sălăjeană care nu au obţinut vreo medalie au fost Szeri Roberta şi Szeri Rebeka. După această prestigioasă competiţie, sportivii noştri vor intra în vacanţă, vorbim aici despre una competiţională, deoarece antrenamentele vor continua şi în vară.

 

Loading...
8 Comments

8 Comments

 1. andrei

  23 May 2011 at 21:05

  marincas cate meciuri a castigat?

 2. holi

  23 May 2011 at 21:31

  cati sportivi participanti pe categorie si cate medalii au avut puse in joc la acest campionat?

 3. relu

  23 May 2011 at 21:37

  nu vreau sa fiu rau, dar cum se poate intr-o zi de campionat european sa castige 4 medalii? si in Romania nici nu a iesit campion dar iese la europene

 4. ??????

  24 May 2011 at 10:32

  o mare vrajeala sportul asta. nici nu stie sa loveasca cu pumnu corect

 5. pro sport

  24 May 2011 at 14:04

  lasati sportivul sa isi savureze clipa cea falsa. renta viagera se primeste la sporturile neolimpice?

 6. suporter

  24 May 2011 at 22:55

  Felicitari Calin. Esti un model pentru multi tineri din societatea noastra.Gurile rele vorbesc in necunostinta de cauza si de un egoism enorm. Gurile rele intodeauna o sa faca comentarii negative si uita ca le pute gura.Stiti voi guri rele a ce va pute voua gura… pt, ca sugeti banana; BAFTA CALIN in continuare si sa nu uiti niciodata cine te sprijina. SUCCES

 7. anonim

  26 May 2011 at 22:20

  eu cred ca acest sport nu este unul prea barbatesc si ar trebui scris cate meciuri a avut sau macar cum a castigat aceste medalii. a transpirat macar?

 8. marchis

  27 May 2011 at 14:43

  6 meciuri cu finala.intrati Sa vedeti meciuri de ale lui pe youtube sa vedeti daca a transpirat.aveti niste povesti aici….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE