Connect with us

Fără categorie

Momente groaznice în Liga a IV-a: Golgheterul Jiboului s-a accidentat grav şi a părăsit Gâlgău Arena cu ambulanţa. GALERIE FOTO


Spectacolul din derby-ul Dumbrava Gâlgău – Rapid Jibou a fost umbrit de teribila accidentare a atacantului Adrian Fărcaş, la o fază la care Jiboul putea egala situaţia pe tabelă. Totul s-a întâmplat cu mai puţin de 10 minute de finalul primei reprize, la scorul de 1 – 0


Cel mai important meci al etapei a XXVI-a din Liga a IV-a Sălaj s-a desfăşurat duminică după-amiază pe Gâlgău Arena, acolo unde s-au întâlnit Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou.

Altfel spus, ocupantele poziţiilor 2 şi 3 din clasament, iar câştigătoarea urma să rămână în cursa către titlu, împreună cu liderul Unirea Mirşid., deoarece celelalte fruntaşe au cam pierdut teren…

Deşi elevii lui Marius Paşca au deschis scorul, jibouanii au jucat mai bine în prima repriză, în care au avut şi mai multe ocazii de gol.

Când mai erau mai puţin de 10 minute până la pauză, un moment nefericit a avut loc: pe o fază de atac a Rapidului, Adrian Fărcaş a primit o pasă în careu de pe partea stângă, perpendicular cu poarta adversă.  Într-un moment în care se pregătea să controleze mingea, portarul Mihai Lung a venit lansat şi l-a accidentat grav pe atacantul Jiboului la picior.

În paranteză, trebuie precizat faptul că arbitrul nu a acordat nici măcar fault, deşi la această fază “centralul” din judeţul Bihor trebuia să indice punctul cu var, iar portarul celor de la Dumbrava eliminat!?

Jocul a fost întrerupt aproximativ 5 minute, timp în care medicii i-au dat primele îngijiri jucătorului în vârstă de 35 de ani, chiar pe teren. Ulterior, Adi Fărcaş a fost transportat cu targa în afara suprafeţei de joc.

După minute bune, undeva în timpul pauzei, la Gîlgău Arena a ajuns şi o ambulanţă şi un echipaj medical, care i-a imobilizat piciorul, după care jucătorul a fost transportat de urgenţă la spital.

Partida a continuat şi s-a terminat cu o victorie la scor pentru amfitrioni: Dumbrava Gîlgău – Rapid Jibou 5 – 2!

 

Cu toţii speram ca accidentarea să nu fie foarte gravă. Din păcate, verdictul medicilor a fost destul de crunt: Adrian Fărcaş a suferit o fractură dublă de tibie şi peroneu!?

Încă de duminică seara, doctorii de la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău i-au  pus piciorul în gips, dar luni dimineaţa, de la ora 10.00, fotbalistul va suferi o intervenţie chirurgicală, operaţia fiind realizată de doctorul Gheorghe Nagy.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie