Connect with us

VOLEI

E oficial. Michael Merten e antrenorul Rematului

Oficialii campioanei anunţau că îşi doresc ca Remat Zalău să acceadă la un alt nivel, din toate punctele de vedere. În special, în cupele europene, acolo unde gruparea zălăuană vrea un parcurs mult mai bun decât in sezonul trecut. Pentru aceasta, trebuia soluţionată una dintre cele mai stringente probleme, cea a antrenorului. În ultimele două săptămâni, conducerea Rematului a tratat intens pentru stabilirea noului tehnician, care va conduce campioana României pe toate fronturile în sezonul viitor. În cele din urmă, acesta a fost bătut în cuie. Este vorba despre… Michael Merten.

Tehnicianul german va semna contractul săptămâna viitoare. “În ultimele două săptămâni am discutat intens şi am ajuns la un numitor comun. Michael Merten va fi antrenorul Rematului şi în acest sezon. Săptămâna viitoare, acesta va semna contractul”, ne-a mărturisit team-managerul Cristian Ciobănescu. Unul dintre argumentele care au stat la baza acestei decizii a fost acela că Merten cunoaşte deja campionatul şi chiar jucătorii.

“Punem mare preţ pe stabilitate în acest sezon, tocmai de aceea ne dorim să ţinem majoritatea jucătorilor pe care i-am avut şi în sezonul precedent”, a adăugat oficialul campioanei. Cât despre postul de antrenor second, deocamdată nu se ştie cine va fi “ajutorul” lui Merten. Cert este faptul că acesta va fi un roman şi va fi cunoscut în perioada imediat următoare.

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. dani

  20 May 2011 at 14:22

  decizie buna, isteata.

 2. morpheus

  21 May 2011 at 8:31

  Da, foarte bine, e un antrenor bun care si-a demonstrat valoarea si era pacat sa nu continuam cu el.Acum eu propun sa se aduca si un presedinte neamt, asta ar fi marele acastig al echipei, fiindca la capitolul organizare stam prost, parerea mea.Trebuie construit un esafodaj solid, actualul mi se pare cu picioare de lut, care oricand se poate prabusi.Trebuie sa invatam de la nemti sa facem lucrurile cum trebuie, durabil.

 3. cineva

  25 May 2011 at 11:58

  Bravo conducerii ! Daca este adevarat , cei de la Remat au facut o treaba excelenta. Felicitari!

 4. fan

  5 June 2011 at 22:00

  si jucatori…
  uni chiar ar trebui sa pleci uni ar trebuie sa se reintoarca uni ar trebui sa ramana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI