Connect with us

ATLETISM

Claudiu Meleg, pe podium la Crosul “Gabriela Szabo”!


Atletul de la LPS “Avram Iancu” Zalău s-a clasat pe locul 3 în cursa de 4 kilometri. Prin această medalie, sportivul originar din Aghireş şi-a putut face un singur un cadou frumos, cu ocazia zilei sale de naştere


Ediţia a XII-a a competiţiei “Gabriela Szabo” RunFest a venit cu un nou format.

Începând cu ediţia din acest an organizatorii au propus alergătorilor două curse: una de 4 km şi una de 10 km, precum şi o cursă de 2 km adresată celor mici. Judeţul Sălaj a avut şi anul acesta reprezentanţi în competiţia organizată de marea campioană olimpică a României.

Dintre atleţii sălăjeni, cea mai bună evoluţie a avut-o Claudiu Meleg (n. 7 mai 1998), sportiv pregătit de profesorul Teodor Bidian. Aflat la vârsta junioratului, atletul în vârstă de 19 ani a reuşit să termine cursa de 4 km pe locul 3, după moldoveanul Maxim Răileanu şi bucureşteanul Bogdan Macovei.

Astfel, sportivul originar din Aghireş şi-a putut face un singur un cadou frumos, cu ocazia zilei sale de naştere, având în vedere că el a aniversat 19 primăveri tocmai duminică!
O evoluţie bună la Bistriţa au avut şi alergătorii Adrian Iancău şi Gruia Luca care au terminat cursa de 10 km pe locurile 4, respectiv 5.
În vecinătatea podiumului de premiere s-a clasat şi Gabriela Pop de la Liceul Sportiv “Avram Iancu” Zalău, care a terminat cursa de 4 km a categoriei 16-17 ani feminin pe locul al IV-lea.

Clasări bune au mai avut şi copiii care au participat în cursa de 2 km. Vlad Mercea, Adrian Suciu, Alexandra Crişan, Marc Iancu, Antoneta Antolini, Janos Chiorean, Solyom Norbert şi Teodora Barbur au parcurs distanţa în mai puţin de zece minute, iar primii doi menţionaţi au parcurs distanţa sub 8 minute.

56 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM