Connect with us

Fără categorie

Andrada Trif şi-a prelungit contractul cu HC Zalău


Extrema în vârstă de 26 de ani continuă la poalele Meseşului, acolo unde a cucerit în acest an a doua medalie de bronz din carieră şi unde va avea posibilitatea de a participa din nou în cupele europene


În această vară, înţelegerea pe doi ani cu Zalăul expira pentru Andrada Trif (n. 22.10.1990). Chiar dacă în sezonul trecut nu a fost titulară în toate meciurile, handbalista originară din Baia Mare şi-a făcut datoria de câte ori a intrat pe teren.

Astfel, experimentata extremă dreapta a înscris în campionat 45 de goluri, fiind a cincea marcatoare a formaţiei conduse de Gheorghe Tadici, după Teodora Bloj, Ana Maria Dragut, Roxana Rob şi Larisa Tămaş.

Chiar dacă are doar 26 de ani, Trif a devenit una dintre cele mai experimentate şi vechi jucătoare din lotul echipei HC Zalău, ea fiind şi una dintre puţinele handbaliste care au sărbătorit câştigarea medaliilor de bronz, atât în acest an, dar şi în anul 2012.

Trebuie precizat faptul că jucătoarea a evoluat în Liga Naţională doar pentru HC Zalău, pentru care joacă încă din anul 2009, adică chiar după terminarea junioratului.

Deşi nu este sălăjeancă şi vine din capitala Maramureşului, ea se simte foarte bine la poalele Meseşului, din moment ce jucătoarea şi-a prelungit angajamentul de mai mult ori.

Ultima dată, recent, când şi-a pus semnătura pe un contract valabil pentru un an. Trebuie precizat faptul că această decizie a fost determinată şi de faptul că iubitul ei – voleibalistul Răzvan Mihalcea  – continuă în tricoul campioanei CS Volei Municipal.

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 mai.

61 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie