Connect with us

ARTE MARTIALE

CS Terra Kid Zalău se pregăteşte de “europene”

Faza finală din acest an a Campionatului Naţional de karate tradiţional, desfăşurată la Oradea, a fost un succes pentru gruparea zălăuană, de vreme ce s-au obţinut trei medalii. Una dintre ele a fost chiar de aur, Marc Crecan devenind campion naţional la kumite. Celelalte două clasări pe podium au fost opera lui Călin Marincaş, cel mai bun sportiv al judeţului în 2010. Acesta a terminat competiţia pe locul II la kumite şi pe III la kata. Din păcate, Iulia Cliţan nu a prins podiumul, terminând pe locul IV la kata.

Insă competiţiile tari nu se vor încheia aici pentru CS Terra Kid, deoarece urmează Campionatul European din Serbia. Acesta va avea loc în perioada 21 – 23 mai, iar clubul condus de Remus Cliţan va participa cu un număr de opt sportivi – Iulia Cliţan, Marc Crecan, Dan Poptelecan, George Trifan, Vlad Mercea, Szolyom Szilard, George Găvriluţ şi, bineînţeles, campionul european şi mondial, Călin Marincaş.

“Vrem să ne întoarcem cu medalii de la Belgrad, însă ştim că ne va fi foarte greu, fiindcă vor da piept cu sportivi foarte buni de pe bătrânul continent. Vom încerca să ne pregătim cât mai bine pentru acest concurs”, ne-a mărturisit Marincaş.

 

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. hip hop

  4 May 2011 at 14:57

  astia in fiecare luna au campionat national? cum poate sa mearga un sportiv la europene din moment ce nici macar nu este campionul Romaniei?

 2. raspuns

  4 May 2011 at 15:00

  “campionul european ÅŸi mondial, Călin MarincaÅŸ” si acuma este locul 2 si 3 in Romania. o sa ma apuc si eu de aceste carate pt a fii sportiv de performanta

 3. MOPU

  4 May 2011 at 22:38

  sportul PI_ILII

 4. fairplaymarchis@yahoo.com

  5 May 2011 at 11:32

  merg primii 2 de la nationale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE