Connect with us

ARTE MARTIALE

Marc Crecan este campion naţional la kumite

Iată că ediţia din acest an a Campionatului Naţional de karate tradiţional s-a încheiat la finele săptămânii trecute, când, la Oradea, a avut loc faza finală. CS Terra Kid Zalău a avut trei reprezentanţi, este vorba despre Călin Marincaş, cel mai bun sportiv al anului trecut în Sălaj, Marc Crecan şi Iulia Cliţan. Gruparea condusă de Remus Cliţan a intrat în posesia a trei medalii, una de aur, una de argint şi una de bronz. Cea mai strălucitoare a fost câştigată de talentatul karateka, Marc Crecan, care a devenit cu această ocazie campion naţional la kumite.

 

Călin Marincaş a terminat pe poziţia secundă în proba de kumite, şi pe locul III la kata. Vă reamintim că valorosul nostru sportiv vine după o perioadă în care nu s-a putut antrena la potenţial maxim, din cauza tijei care i-a fost scoasă recent din mâna stângă.

 

“Sunt mulţumit de ceea ce am realizat la faza finală. Important e să fiu tot timpul pe podium. Mă bucur că am trecut cu bine peste problemele de sănătate şi am putut folosi mâna ca şi înainte”, ne-a mărturisit Marincaş. La un pas de a aduce încă o medalie în visteria CS Terra Kid Zalău a fost şi Iulia Cliţan, care a terminat pe locul IV la kata.

 

“Per ansamblu, am reuşit cam ceea ce ne şi aşteptam la acest turneu. Şi Iulia Cliţan ar fi putut obţine o medalie, însă a pierdut când era foarte aproape de ea”, a adăugat Călin Marincaş, care este şi instructor în cadrul clubului condus de Remus Cliţan.

 

Până în luna septembrie, CS Terra Kid nu va mai avea competiţii interne, însă în perioada 21 – 23 mai, la Belgrad, vor avea loc Campionatele Europene, acolo unde vom fi reprezentaţi de Iulia Cliţan, Marc Crecan, Călin Marincaş, Dan Poptelecan, George Trifan, Vlad Mercea, Szolyom Szilard şi George Găvriluţ

 

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. suporter dedicat

    4 May 2011 at 9:26

    Felicitari sportivilor si inimosului conducator de club Remas Clitan care face cunoscute numele Salajului si Zalaului si pe alte meleaguri din tara, Europa si in lume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE