Connect with us

CUPA ROMANIEI

Deţinătoarea nu s-a prezentat şi a fost eliminată!

Cupa României “Group Metal Trading”

Situaţie inedită în ediţia din acest an a fazei judeţene a Cupei României. Cipricom Focus, echipa care a câştigat anul trecut Cupa României la nivel naţional, nu s-a prezentat pentru disputa cu divizionara secundă, Cavalerii. Ca atare, gruparea condusă de Ciprian Pop a pierdut partida cu scorul de 3 – 0, fiind eliminată astfel din competiţie. Toată lumea prezentă la Baza Sportivă ONIX a fost surprinsă de decizia deţinătoarei trofeului, până şi jucătorii echipei care trebuia să le fie adversară. Astfel, Toth Karoly şi compania vor avea şansa de a-şi apăra trofeul câştigat cu atâta trudă anul trecut, insa au iesit complet din cursa pentru cele judetene. Euro Glia Nuşfalău, cealaltă echipă care a făcut cinste judeţului nostru la ediţia de anul trecut a Cupei României, desfăşurată chiar la Zalău, când s-a clasat pe locul II, a avut ceva probleme cu vicecampioana en-titre Sportul Sălăjean. Adrian Dregan şi compania au fost cei care au marcat primii, au fost egalaţi, au preluat iarăşi conducerea, dar pe urmă, jucătorii lui Osz Andrei au apăsat pedala de acceleraţie şi au înscris gol după gol în poarta lui Nagy Tamas, care a limitat, totuşi, proporţiile scorului prin câteva parade de efect.

Foarte interesant a fost şi duelul dintre Autoland Hosu Rechinii şi FC Dacia. Rechinii este câştigătoarea trofeului la nivel de judeţ, astfel că nu-şi permitea paşi greşiţi tocmai în această fază a competiţiei. Cupa României este competiţie prin intermediul căreia intri cel mai rapid în posesia uni trofeu, iar jucătorii echipei conduse de Hosu Ioan ştiu asta. FC Dacia îşi doreşte nespus de mult să facă o figură cât mai frumoasă şi chiar să promoveze în prima ligă, dar mai întâi a vrut să-şi încerce norocul. În unele momente ale partidei, disputa a fost una extrem de echilibrată, dar experienţa superioară a “rechinilor” a fost decisivă, finalul consfinţind victoria la două goluri diferenţă a acestora.

Dacă întâlnirea dintre liderul la zi al Ligii I, Simoda Macrogroup, şi echipa secundă a celor de la Atletico, care activează tocmai în Liga a III-a, s-ar fi încheiat la pauză, am fi asistat cu adevărat la o “bombă” a sferturilor de finală. “Atleticii” conduceau la pauză şi au încercat în repriza a doua o abordare mult mai prudentă şi mai defensivă. Dar Antonio Pop şi Tudor Ulmeanu au profitat de spaţiile care li s-au ivit în cale, rezolvând, în cele din urmă, ecuaţia învingătoarei şi a echipei care avea să se califice în semifinalele fazei judeţene a Cupei României “Group Metal Trading”.                                 Ciprian PETRAN
 
 

Cupa României – sferturi de finală:

 

Simoda Macrogroup – Atletico II             8 – 5 (1 – 2)
Au marcat: Antonio Pop (5) şi Tudor Ulmeanu (3), respectiv Adrian Pop (2), Ioan Magdaş (2) şi Lucian Blaga

 

Euro Glia Nuşfalău – Sportul Sălăjean        9 – 2 ( 4 – 2)
Au marcat: Gabor Gabor (5), Szeles Tibor (2), Orban Robert şi Garbacz Szilard, respectiv Adrian Dregan şi Sergiu Pop

 

Autoland Hosu – FC Dacia                      5 – 3 (2 – 1)
Au marcat: Mihai Bolboacă (3) şi Mihai Gaidoş (2), respectiv Codruţ Buciuman (2) şi Gabriel Å¢iriac

 

Cipricom – Cavalerii                             0 – 3 (neprezentare)

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. cel care ai publicat esti un gunoi!

    2 May 2011 at 16:27

    mai gunoi ,asta care ai scris reportaju,cum adic asa-si incerce norocu,,pei ma gunoiule…daca betivu d egonzo nu-l elimina pe paul coste ,,,la 3-2 pt dacia ..ii bateau fara probleme pe rechinii,,pt ca in acele momente dacia era peste ei la toate capitolele ,posesie ,ocazi,,nu inleteg cum poate arbitra betivu de gonzo ,,care nu stie nici regulamentu ,,pt ca din cauza lui sa ajuns la acele conflicte de pe final,,pt ca el a aliminat un jucator de pe banca daciei si a cerut unui jucator din teren sa iasa afara ,,nu celui pe care l-a eliminat,,si de acolo a inceput conflictul care a soldat cu cartonasul rosu ,pt paul coste care ,normal ca sa enervat cand l-a vazut pe betiv cum incerca el sa faca el noi regulamente care n-au nici o treaba cu regulamentul oficial ..iar baiatu asta ia adresat niste vorbe ,,fara sa-l injure dar care l-au durut foarte tare pe domnu gonzo ..pt ca era legat de perioada in care el a antrenat fc zalau ..iar tu gunoi ..spui ca si-au incercat norocu ,,asa in scarba ai scris gunoiule..parca aia erau barcelona…si va mai pare rau ca luati peste bot de la uni jucatori ,,pt ca de la arbitri porneste tot,,pt ca arbitreaza asa la vrajala ,,,mai ales domnu unimatan,,vedeta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI