Connect with us

FOTBAL

Doliu în familia Silvaniei Şimleu

După o grea suferinţă, tatăl mijlocaşului venit de la “U” Cluj s-a stins din viaţă, chiar la începutul acestei săptămâni. Suferea de probleme cardiace, iar în ultimele două săptămâni, doar aparatele au fost cele care l-au ţinut în viaţă.

Mijlocaşul Silvaniei a aflat vestea luni, după antrenamentul de la ora 17.00, şi imediat a plecat spre Cluj-Napoca, pentru a fi alături de familie, în aceste momente cumplite. Deşi trece prin clipe grele, Dan Văscan şi-a anunţat deja antrenorul că vrea să evolueze în partida cu UTA, astfel că va reveni la echipă imediat după funerarii.

Înmormântarea va avea loc miercuri, de la ora 12.00, iar la ceremonie va fi prezent şi un reprezentant al clubului de sub Măgură, cel mai probabil preşedintele Ioan Gurzău. “Am vrut să mergem şi noi la înmormântare, dar nu puteam renunţa la antrenament, deoarece mai avem doar două zile până la meciul cu UTA”, a explicat Dacian Nastai, care a ţinut să remarce gestul lui Văscan, mai ales că echipa se confruntă cu mari probleme în linia mediană.

Suspendat pentru cumul de cartonaşe, Schwarzkopf nu ar fi putut evolua oricum, din cauza unei accidentări. Tot cu probleme medicale (la genunchi) se confruntă şi Robert Villand, care nu s-a mai pregătit de trei săptămâni. În fine, Lupo Lorand nu trece printr-o formă foarte bună şi este aşteptat de tehnician să revină la forma care l-a făcut remarcat spre finele turului.

 

203 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL