Connect with us

DIVERSE

Vlăduţ Morar a debutat cu gol în Liga I

 Fotbal. Liga I

 

 

Încă de la primii paşi făcuţi în fotbal, fiecare jucător îşi doreşte să ajungă pe prima scenă a campionatului din ţara natală. Mulţi pornesc la acest drum, dar foarte puţini ajung în vârful piramidei. Lui Vlăduţ Morar, Zeiţa Fortuna i-a surâs, iar luni seara a debutat oficial în Liga I.

 

Jucătorul originar din comuna Crişeni, a început fotbalul de performanţă la Viitorul Zalău, de unde a urmat un transfer la Ardealul Cluj. Gruparea clujeană era renumită la acea dată pentru capacitatea de a aduna cei mai promiţători tineri din ţară. Dar, spre finalul anului trecut, majoritatea jucătorilor, împreună cu antrenorul Georgescu, au ajuns la “U” Cluj. În grupul care a schimbat taberele a fost inclus şi Vlăduţ Morar. Acesta s-a remarcat în avanposturile Ardealului în Campionatul Naţional de juniori republicani, atrăgând astfel atenţia conducătorilor şepcilor roşii, care l-au luat în iarnă în Antalya, acolo unde Universitatea s-a pregătit pentru returul de campionat. Jucătorului nostru i s-a împlinit un vis, acela de a evolua alături de idolul său, Claudiu Niculescu. A adunat câteva minute în tricoul lui “U” Cluj în partidele de verficare susţinute atunci, fiind unul dintre remarcaţii preşedintelui Ligii Profesioniste, Mitică Dragomir. Dar împlinirea visului, în adevăratul sens al cuvântului, s-a îndeplinit luni seara, în timpul partidei dintre “U” Cluj şi Universitatea Craiova. Vlăduţ Morar a fost introdus în teren în minutul 88, în locul lui Adrian Cristea. Juniorul nostru a semănat pericol în tabăra oltenilor încă de la prima atingere a balonului, iar la două minute de la intrarea sa în teren a reuşit să-l învingă pe Silviu Lung jr., considerat unul dintre cei mai buni portari ai campionatului intern. Aşadar, debut cu dreptul în Liga I pentru sălăjeanul nostru. Sigur, este doar începutul unui drum lung şi greu, dar care te poate duce pe culmile performanţei. Însă, pentru aceasta, trebuie să respecţi regulile impuse, dar, în primul rând, să te respecţi pe tine. Fotbalul nu poate fi păcălit. Îl fentezi, te fentează. Sperăm ca Vlăduţ Morar să rămână modest, serios şi la fel de muncitor, deoarece acestea sunt principalele ingrediente ale marii performanţe.            Ciprian PETRAN

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. 666

    20 April 2011 at 9:11

    bravo, mult succes in continuare

  2. bibicu

    21 April 2011 at 1:37

    cinste lui si in primul rind lui tataso pt ca sa ocupat de destinul lui. nu imi este drag de loc calin ,dar cinste lui pt ce acrescut si educat, mult succes(succesuri)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE