Connect with us

FOTBAL

Inter Cizer a pierdut meciul la “masa verde”

Incidentele din ultimele secvenţe ale partidei Inter Cizer – Flacăra Halmăşd, încheiată la egalitate, scor 3 – 3, au fost analizate de Comisia de disciplină din cadrul AJF Sălaj. Principalul motiv a fost lovirea arbitrului asistent Dan Mate de către mai mulţi oameni de pe margine. Chiar şi unii jucători de rezerve ai gazdelor au vrut să-şi facă singuri dreptate, astfel că la faţa locului s-a iscat un adevărat scandal din care cel mai şifonat a ieşit tânărul asistent Dan Mate.

Comisia a judecat cazul şi a luat următoarele sancţiuni: Inter Cizer a pierdut partida cu scorul de 3 – 0, iar terenul din localitate a fost suspendat timp de o etapă. Nici primarul comunei, Nicolae Criste, nu a scăpat de suspendare, după ce a intrat în teren. Şi câţiva jucători de rezervă ai Interului au fost sancţionaţi pentru ieşirile lor necontrolate.

Tot vorbim de infrastructuri şi condiţii pentru fotbalul din judeţ, dar ceea ce ar trebui să schimbăm, în primul rând, este atitudinea, atât a conducătorilor, cât şi a jucătorilor şi spectatorilor. Doar când vom fi civilizaţi în adevăratul sens al cuvântului, ne vom putea gândi mai departe la modernizarea fotbalului din Sălaj. Până atunci, suntem nevoiţi să supravieţuim în această junglă, deoarece comportamentul unora este rupt, parcă, din acest areal.

 

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. criste

  13 April 2011 at 23:31

  ce huligani ! si cand te gandesti ca acolo joaca si fosti fotbalisti divizionari !

 2. Rares

  14 April 2011 at 16:36

  In primul rand gandeste’te la patronii echipelor care investesc o gramada de bani, la jucatorii care depun un efort pe teren 90 de minute iar doar apoi la suporterii care isi ies din fire dupa ce vad masacrele facute de uni arbitri!

 3. adrian

  15 April 2011 at 0:28

  Uitam ca fotbalul este un joc fair-play si deasemenea uitam ca greselile sunt omenesti…

 4. metru

  20 May 2011 at 22:39

  super ia venit rindu si la cizer sa piarda la masa verde ca numai asa amers mai departe din zonala NU MERITAUUUUU: arate fotbal. ultimul meci din zonala au pirdut cu 3-0 cu gloria ban si au cistigat la masa verde. aratati acuma fotballllll?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL