Connect with us

FOTBAL

Amicalul cu Olimpia Satu Mare s-a anulat

Deşi la finalul săptămânii FC Zalău va avea etapă de pauză, antrenorul Marius Paşca a vrut să menţină ritmul cu un joc amical în compania formaţiei de Liga a IV-a, Olimpia Satu Mare. Ar fi fost un meci interesant, din momet ce sătmărenii vor să promoveze cu orice preţ în Liga a III-a.

Dar ploaia care nu a contenit a dat planurile peste cap. Astfel, ieri dimineaţă, conducerea grupării zălăuane a luat decizia de a anula acest meci, pentru a se evita eventualele accidentări care ar fi putut apărea pe un teren îmbibat cu apă. Oricum, alb-albaştrii se confruntă cu câteva probleme medicale. Şi terenul va fi menajat, mai ales că la finalul săptămânii viitoare FC Zalău va primi vizita principalei contracandidate la poziţia a III-a, SCM Braşov.

“Ne vom continua programul normal de pregătire. Nu am vrut să riscăm nimic pe o astfel de vreme, pentru că şi aşa avem câţiva jucători care nu sunt apţi 100% din punct de vedere medical. Sper ca până săptămâna viitoare să avem tot lotul valid”, ne-a mărturisit Paşca. În primă fază, un alt test era plănuit pentru vineri, dar conducerea tehnică a echipei noastre a decis să pregătească în linişte confruntarea cu gruparea braşoveană.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL