Connect with us

VOLEI

Transport gratuit pentru fani

Volei. Divizia A1 masculin

Prima “dublă” a finalei campionatului intern se apropie cu paşi repezi, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri.

Nu numai cele legate de echipe, ci şi de organizare. Pentru ca Rematul să aibă parte de o susţinere masivă la Baia Mare, unde vineri şi sâmbătă, de la ora 18.00, vor avea loc primele două meciuri ale finalei, conducerea grupării zălăuane a luat decizia de a pune la dispoziţia fanilor câteva autocare. Aşadar, transportul celor care vor dori să fie alături de echipă este gratuit, însă, doritorii, mtrebuie să treacă pe la Sala Sporturilor din Zalău (intrarea sportivilor) pentru înscrieri până joi, deoarece numărul celor care vor dori să facă deplasarea va fi, cu siguranţă, unul destul de mare. în ceea ce priveşte atmosfera în rândul echipei noastre, ea este una extrem de bună. Singurii absenţi vor fi Andrei Laza şi Şerban Paşcan, nerefăcuţi după operaţiile pe care le-au suferit la spate. Antrenorul Michael Merten îşi doreşte ca elevii săi să fie concentraţi la ora partidei, întocmai ca şi în “dubla” de acasă cu Dinamo.

 

loading...
Loading...
6 Comments

6 Comments

 1. remat

  13 April 2011 at 8:46

  fortza Remat Zalau! sper sa fie cel putin 5 autocare pline de suporteri!!! daca nu acum cand jucam la 80 km atunci cand??? baietii ne-au facut multe bucurii asa ca merita sustinerea zalauanilor

 2. Gicu

  13 April 2011 at 9:24

  rugam suporterii care fac deplasare sa isi ia un tricou negru sau portocaliu.

 3. alin

  13 April 2011 at 9:53

  eu vin cu masina personala.de ce negru sau portocaliu

 4. SUPORTER DEDICAT

  13 April 2011 at 10:23

  NEGRU SI PORTOCALIU SUNT CULORILE CLUBULUI. SUCCES BAIETI.
  FITI INCREATORI IN FORTELE PROPRII DAR SA NU-I TRATATI DE SUS PE BAIMARENI. PRIN ATITUDINE SI DARUIRE PUTEM INVINGE.

 5. Pt Alin

  13 April 2011 at 11:02

  Portocaliu pt ca dl Ciupe este sustinator marcant al PDL Salaj, prin care a facuit afaceri. Inclusiv la Volei! Negru pt ca asa sunt unii conducatori de la volei in CERUL guri. Acum e inteleasa doleanta?

 6. adevarul

  13 April 2011 at 20:03

  Domnule ,, pt alin ,, esti un mare prost: culorile clubului, respectiv portocaliu – negru, au fost alese in 2003 impreuna cu dl. marc si inainte de a exista pdl. Asa ca nu mai baga strambe invidiosule!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI